Now Reading
Tehnologia, sănătatea și economia merg împreună perfect. Uite cum!

Tehnologia, sănătatea și economia merg împreună perfect. Uite cum!

De câte ori nu ți s-a întâmplat, în momentele cele mai nepotrivite, de exemplu în weekend sau seara târziu să ai nevoie de un sfat medical? Mie mi s-a întâmplat de atâtea ori, cu atât mai mult atunci când am devenit mamă. De atunci, m-am gândit constant cât de util ar fi să am acces la sfatul unui specialist, prin intermediul unui serviciu rapid, indiferent de momentul zilei.

Medicina este conectată la tehnologie de ani buni; la fel și TU. Iar acum, prin intermediul telemedicinei și a tehnologiei, accesul la servicii de sănătate devine mai usor ca niciodată.

Ce este Consilierea Medicală Telefonică

Consilierea Medicală Telefonică este un termen general care acoperă absolut toate modurile prin care te poți conecta cu un medic specialist fără a fi în aceeași încăpere, prin mijloace digitale. Este cunoscută și ca medicină digitală, telemedicină, e-sănătate, m-sănătate (pentru mobil) sau telesănătate. Astfel, tehnologia medicală se referă la orice instrument IT sau software conceput pentru a spori productivitatea spitalelor și a clinicilor medicale, a oferi noi informații despre medicamente și tratamente, și pentru a îmbunătăți calitatea generală a vieții.

Extinderea accesului la asistență medicală și îmbunătățirea operațiunilor spitalicești sunt fantastice, dar cum anume se întâmplă acest lucru? Companiile din domeniul tehnologiei sănătății (medtech) își dau seama că nu există o abordare unică pentru îngrijirea adecvată, astfel încât personalizarea este esențială.

Pandemia ne-a luat prin surprindere pe toți și, din păcate, românii încă stau prost în ceea ce privește educația sanitară. Mulți ajung prea târziu la medic, alegând să trateze, în loc să prevină.  Sper din suflet ca acest lucru să se schimbe, iar în jurul meu încep să văd diferențe care nu pot decât să mă bucure. Dacă munca începe să cunoască transformări majore, telemunca fiind azi, nu doar o necesitate, ci și un mod de funcționare, Consilierea Medicală Telefonică trebuie să devină o normalitate pentru fiecare. Aceasta aduce cu sine nu doar calitate la nivel înalt, dar și acces rapid la sfaturi medicale corecte și sigure.

Economia și sănătatea bat palma, iar tehnologia le aduce la următorul nivel

Cum? Printr-un parteneriat extraordinar între Mastercard și SanoPass.

Dacă nu ai auzit până acum de SanoPass, te anunț că este o platformă digitală medtech care conectează și personalizează serviciile medicale din România. Mastercard nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai mari companii de tehnologie din industria globală de plăți. Țin să precizez că este prima dată când aud de un astfel de proiect în România, așa că am devenit tare curioasă să aflu cât mai multe detalii. Prin acest parteneriat, toți posesorii de card Mastercard, atât Standard cât și Premium, au o serie de beneficii exclusive și servicii medicale gratuite în rețeaua SanoPass, prin intermediul aplicației mobile dedicate, configurate bineînțeles, în funcție de tipul de card pe care îl dețin.

Dacă te întrebi care sunt avantajele platformei SanoPass iată câteva răspunsuri:

  • ai acces la peste 850 de clinici și peste 10.000 de medici specialiști, o rețea care crește constant și acoperă toată țara
  • îți poți gestiona programările prin aplicație și primești remindere automate pe telefonul mobil
  • ai acces nelimitat la consiliere medicală telefonică
  • ai toate serviciile medicale de care poți avea nevoie direct în aplicația SanoPass – de la analize medicale sau specialități medicale, la consultații stomatologice, ședințe de fizioterapie, psihologie sau imagistică avansată;
  • plătești rapid, modern și în siguranță, direct în aplicație, pentru serviciile care nu sunt incluse în pachetele speciale, iar cashback-ul de 15% se realizează pentru fiecare tranzacție

Aplicația SanoPass este disponibilă pe Google Play și App Store, iar dacă ești un posesor de card Mastercard Premium (adică Gold, Platinum, World sau World Elite), ai și mai multe motive să beneficiezi de serviciile medicale oferite de platformă.

Pentru clienții Mastercard Standard, avantajele includ 15% cashback la orice serviciu accesat prin aplicația SanoPass și consiliere medicală telefonică nelimitată pentru primele 5000 de carduri Standard înregistrate în aplicație.

Clienții Mastercard Premium beneficiază de aceleași avantaje și, în plus, au un pachet de servicii medicale gratuite, care acoperă:

  • 2 x consultații și investigații la medicină generală și internă
  • 1 x analize medicale în limita a 300 de RON
  • 1 x stomatologie pentru posesorii de card Mastercard Gold și 2 x stomatologie, pentru posesorii de card Mastercard Platinum, World și World Elite

Cum funcționează mai exact? Simplu de tot!!

Instalezi aplicația SanoPass pe telefonul tău mobil și începe procesul de onboarding:

Inițial, aplicația te întreabă dacă ai un cod de abonament, iar această facilitate este destinată companiilor: orice companie care utilizează un card Mastercard beneficiează de 50% reducere la achiziția de beneficii medicale pentru angajații săi.

Prin urmare, pentru a beneficia de servicii gratuite, prin înrolarea cardului tău personal Mastercard, trebuie să selectezi „Nu am cod”, iar apoi treci printr-un proces de înregistrare ca în orice altă aplicație.

See Also

După ce te-ai înregistrat, aplicația îți amintește de promoția cu Mastercard și poți beneficia de ofertă încă de la prima interacțiune.

Introduci datele tale de card, care îți vor genera apoi toate serviciile la care ai acces. Pentru validarea cardului este necesar să ai 1 leu pe card pentru verificare.

Iar apoi, pagina principală a aplicației s-a schimbat și acum am “abonament Gold”.

Practic, mai ales în perioada aceasta în care unii oamenii s-au temut să iasă prea mult din casă, în care accesul la serviciile medicale a fost mai complicat decât oricând și mai necesar ca niciodată, SanoPass este o aplicație salvatoare. Un simplu apel te poate pune în contact cu un medic specialist care te va îndruma în problema de sănătate pe care i-o prezinți (doar să nu fie o urgență, când soluția este de fiecare dată apelul la 112).

Dacă vrei să programezi o vizită la medicul ginecolog să zicem, intri în aplicație, selectezi orașul în care te afli și specialitatea, iar aplicația îți va oferi variantele de clinici cele mai apropiate de tine. Îți face programarea și îți reamintește de ea. Aceeași aplicație are acces direct către consultație psihologică, te direcționează către centru cel mai apropiat în care poți face testul RT-PCR Sars Cov2 și îți stochează tot istoricul medical – date criptate și securizate prin autentificare biometrică. Vă invit să o descărcați și să vă convingeți de ceea ce v-am povestit mai sus.

Pentru mine este imperativ să pot colabora cu medici care îmi oferă sfaturi și consultanță de calitate pentru că sănătatea este o comoară de neprețuit. Pe lângă asta, știu că tehnologia de azi care învață mai mult ca oricând, ne va fi de folos în multe aspecte ale vieții noastre. Tu ce părere ai despre acest tip de serviciu? Interesată?

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top