Now Reading
The Ultimate Kiss de la FREYWILLE, o colectie inspirata de artistul Gustav Klimt

The Ultimate Kiss de la FREYWILLE, o colectie inspirata de artistul Gustav Klimt

frey-wille

Joia trecuta a avut loc aniversarea a 65 de ani de design unic in email si a 7 ani magici in Romania a celor de la FREYWILLE, care au ales, cred eu, cea mai buna locatie pentru a sarbatori acest eveniment: Sufrageria Regala de la Muzeul National de Arta al Romaniei.

Cu aceasta ocazie, FREYWILLE a lansat si Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss, o colectie de bijuterii de la care pur si simplu nu imi pot lua gandul, mai ales ca este inspirata de celebra lucrare „Sarutul”, realizata de artistul austriac Gustav Klimt. Pentru acest eveniment, a fost pregatit si un spectacol de balet care a pus in valoare noua colectie, asa ca pot spune ca a fost o seara artistica pe toate planurile. 🙂

dsc_6389

Noul design The Ultimate Kiss este un tribut adus iubirii pure si ilustreaza printr-o simbolistica fascinanta viziunea lui Gustav Klimt asupra dragostei. Asemenea picturii, designul imbina doua aspecte – feminin si masculin – fiecare portretizat prin elemente caracteristice: formele geometrice in nuante de negru si auriu sunt un simbol al masculinitatii, in timp ce nuantele pastelate si motivele florale sugereaza feminitate. Astfel, artistii FREYWILLE s-au jucat cu geometriile si culorile intense pentru a recrea gradina cu flori a lui Klimt, locul in care ia nastere iubirea.

frey-wille1

Iar procesul de creatie nu a fost nici pe departe simplu. Pentru a transpune in email tehnica speciala a artistului din Perioada de Aur au fost folosite cinci tipuri de suprafețe din pulbere de aur de 24k. In plus, crearea motivelor florale a fost o alta provocare, in care efectul special de acuarela a fost obtinut prin segregarea tonurilor luminoase si intunecate.

See Also

dsc_6393

Fascinatia mea pentru FREYWILLE a inceput acum multi ani, in timpul unei vacante in Austria, iar povestea acestei case de bijuterii v-am impartasit-o in acest articol, pentru ca mi se pare un adevarat exemplu de ambitie, talent si inovatie.

Colectia Hommage à Gustav Klimt – The Ultimate Kiss este disponibila atat in locatiile FREYWILLE din Bucuresti, cat si in Online Boutique

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top