Now Reading
Tratamentele faciale care m-au cucerit anul acesta

Tratamentele faciale care m-au cucerit anul acesta

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre Beauty și despre tratamentele faciale pe care le-am făcut. Dar am vrut să mai adun câte ceva de spus. Și astăzi chiar am ce să vă postestesc. Vorbim despre patru tratamente faciale non invazive, cu efect fantastic. Două dintre ele folosesc tehnologie de ultimă oră, iar celălalte două se bazează pe puterea unor produse cosmetice bine concepute. 

Enjoy! 🙂

Tratamentul EXILIS ULTRA pentru rejuvenarea facială și a gâtului

Este din aceeași categorie cu tratamentul Venus Viva despre care am povestit în repetate rânduri. EXILIS ULTRA este o tehnologie care folosește puterea combinată a undelor de radio-frecvență (RF) și a ultrasunetelor, oferă o soluție nechirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și care oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune. Desigur, rezultatele pot fi diferite de la persoană la persoană.

La nivelul feței, în afara apariției liniilor fine de expresie și ale ridurilor, efectele îmbătrânirii se observă prin pierderea volumului facial, dar și prin lăsarea pielii. Aceste probleme pot fi însă atenuate  cu ajutorul protocoalelor de reîntinerire de tipul BTL EXILIS ULTRA™ pentru lifting facial și pentru reîntinerirea pielii feței și a gâtului.

Este un tratament care nu necesită mult timp și poate fi făcut în orice moment al zilei. Părul nu va fi deranjat, dar va fi necesară înlăturarea machiajului. Se lucrează câte 12 minute în jurul fiecărui ochi. Pe măsură ce timpul trece, intensitatea (mai precis căldura) cu care lucrează crește. Asta înseamnă că dispozitivul care va fi plimbat de cosmeticiană pe zona ochilor va deveni din ce în ce mai cald, spre fierbinte. Dacă unele persoane sunt mai sensibile, pot solicita o intensitate mai scăzută.

Eu am făcut EXILIS doar în jurul ochilor. Dar atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, tratamentul facial BTL EXILIS ULTRA™ poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului.După tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ se poate observa o atenuare a liniilor de expresie. Pentru cei care lucrează și alte zone, vor putea remarca o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, la adâncimi diferite, cu combinație ideală de căldură și răcire, asigurând rezultate optime. Cu toate că rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședință de tratament, cele optime se înregistrează după 4 – 6 sesiuni, programate în interval de 1 – 2 luni.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda creșterea volumului de apă consumat în ziua administrării tratamentului, dar și după.

Procedura nu implică anestezie, nu are efecte secundare, nu necesită timp de recuperar, tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ fiind confortabil și fără durere.

REZULTATE PE SCURT:

 • Lifting non-invaziv
 • Fără ace, fără anestezie
 • Rezultate vizibile de la prima sesiune
 • Rezultate pe termen lung
 • Procedura rapida

BIOLOGIQUE RECHERCHE

Despre tratamentul Biologique Recherche am postat pe Ig chiar un filmuleț frumos realizat care te poate plimba vizual prin pașii acestei super proceduri. Mi-a plăcut de prima dată, dar a doua întâlnire cu cosmeticiană a fost și mai și!! Aproape o oră și jumătate de răsfăț, mult masaj facial (pe care eu îl ador și a putea să-l fac zilnic), mai multe straturi de produse adaptate nevoilor tenului tău. Rezultatul: un ten luminos, hidratat cum rar vei vedea, un om care pleacă din salon relaxat și fericit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonia Argint | TV Host (@silversonia)

Dar hai să afli detalii mai concrete despre acest super tratament facial cu o abordare clinică unică a îngrijirii pielii care a ajuns și în România și care se face doar în salon (îl găsești la Avra Institute), dar care poate fi completat cu îngrijirea acasă chiar cu produsele recomandate de programul de diagnoză.

O MOȘTENIRE DE SAVOIR-FAIRE UNIC

Fondată la sfârșitul anilor 1970 de o familie de experți artizanali în îngrijirea pielii, Biologique Recherche a apărut prin pasiunea duoului de biologi și fizioterapeuți Yvan și Josette Allouche.

Savoir-faire-ul desăvârșit și abordarea vizionară susțin reputația mărcii prin eficacitate și produse remarcabile. După ce au dezvoltat produse deosebite în ultimele decenii, Biologique Recherche colaborează cu Institutul AVRA pentru a-și oferi serviciile inovatoare în București. Biologique Recherche utilizează ingrediente pure, concentrate, brute și active cu rezultate transformatoare. Ei au conceput o metodologie exclusivă, personalizată de tratamente cosmetice, adaptată fiecărui ten, ce permite ca pielea fiecăruia să arate luminoasă și sănătoasă.

Metodologia Biologique Recherche se bazează pe protocoale unice și personalizate de îngrijire a pielii, adaptate la tenul fiecărui individ.

Fiecare tratament este împărțit în 3 etape fundamentale:

1. ETAPA DE EVALUARE ANALIZA NEVOILOR SPECIFICE ALE PIELII

Înainte de tratament, expertul Biologique Recherché efectuează un diagnostic dermo-cosmetic amănunțit pentru a identifica exact Skin Instant. Acest diagnostic se realizează folosind sistemul Skin Instant Lab și include o analiză vizuală, un chestionar și luarea de măsurători, pentru a permite elaborarea unui protocol de tratament care se potrivește exact nevoilor dumneavoastră.

2. ETAPA DE INITIALIZARE PREGĂTIREA ŞI ECHILIBRAREA EPIDERMEI

Protocolul de tratament începe cu pregătirea individuală a epidermei dumneavoastră – scutul suprem care protejează de agresiunile lumii exterioare. Urmează un ritual precis și riguros bazat pe:

• Curățarea temeinică a pielii combinată cu un masaj.
• Pregătirea pielii, folosind loțiunea emblematică P50 a mărcii și aplicarea unei măști de față adaptate tenului.

3. ETAPA DE TRATAMENT ȚINTIREA FIECĂREI PROBLEME ȘI TRATAREA ÎN PROFUNZIME

Această etapă încorporează produse cu cea mai mare concentrație de ingrediente active, pentru a „recondiționa” epiderma și a ajuta la sporirea potențialului acesteia de auto-regenerare. Atunci când sunt aplicate în conformitate cu metodologia Biologique Recherche, ele echilibrează, hidratează și revitalizează epiderma, așa cum este cerut de fiecare ten. Ingredientele active își fac efectul treptat, calitatea pielii se îmbunătățește, iar tenul devine strălucitor.

PREPARATE COSMETICE. FORMULE CE COMBINA AUTENTICITATEA CU ECHILIBRUL.

Produsele Biologique Recherche îndeplinesc criterii specifice:

 • Utilizeaza extracte de plante, biomarine și biotehnologice în concentrații foarte mari – peste 20% în majoritatea produselor.
 • Exclude folosirea parfumurilor sintetice, pentru a pastra integritatea formulelor si incearca evitarea oricarei reactii adverse.
 • Păstreaza pe cât posibil structura originală a ingredientelor active, prin maximizarea utilizării prelucrării la rece în formulele acestora.
 • Asigura eficacitatea unui produs Biologique Recherche prin compoziția și calitatea ingredientelor sale active.
 • Îmbunătățeste sinergia dintre produse, tehnicile de tratament distinctive și originale și tratamentul de remodelare faciala pentru rezultate instantanee și excepționale.

De ce să alegeți tratamentele și produsele Biologique Recherche?

See Also

 1. Diagnosticare unică a pielii cu dispozitivul Skin Instant Lab
 2. Metodologia în 3 etape pentru protocoalele de îngrijire a pielii
 3. Produsele folosesc ingrediente pure, active și biotehnologice în concentrații foarte mare.

BrowLift/Foxy Eyes

Ochii au un rol foarte important în aspectul general al fiecărei persoane, iar dacă dorești să lucrezi această zonă. poți apela la tratamentele cu laser care sunt extrem de eficiente pentru estomparea ridurilor fine din zona ochilor, utilizând metode non-invazive. Această procedură denumită Foxy Eyes este o soluție inovatoare non-invazivă, pentru liftingul sprâncenelor și întinerirea pleoapelor superioare. Acest protocolul unic în 3 pași oferă o îmbunătățire a estetica perioculară și a sprâncenelor prin ridicarea coada sprâncenelor și strângerea pleoapelor superioare.

A fost prima mea întâlnire ”de lucru” cu dr. Ina Șoșoacă, medic dermatolog, doctor în științe medicale și trainer internațional pentru metode și tratamente în medicină estetică, directorul medical Silhouette Medical Beauty. Auzisem multe lucruri bune despre talentul ei de estetician, dar acum le-am și testat pe pielea mea.

Acest tratament cu laser disponibil în clinicile Silhouette se face într-un mod etapizat, începând cu zona frunții și continuând cu linia scalpului și pleoapa superioară, pentru a reda pielii un aspect îngrijit și vizibil întinerit. Scopul acestui tratament este de a face un lifting în zona laterală a sprâncenelor, utilizând un protocol ce combină mai multe tipuri de lasere cu ajutorul cărora rezultatele sunt vizibile imediat, atât în zona pleoapei superioare, cât și în zona pleoapei inferioare.

O ședință de Foxy Eyes durează în mod obișnuit aproximativ 20-30 de minute. Din punctul meu de vedere, este o procedură nedureroasă. Dar dacă ești sensibil/ă la temperatură prea mare, posibil să ai nevoie înainte de un pic de cremă anestezică. Pentru rezultate pe termen lung, se recomandă ca acest tratament să fie efectuat o dată la 30 de zile.

Beneficii Foxy Eyes:

 • Rezultate vizibile imediat
 • Îmbunătățirea calității pielii
 • Rezultat cumulativ, susținerea ligamentelor
 • Stimularea producției de colagen
 • Efect de deschidere și luminare a ochilor

BABOR PRECIOUSS

Babor Preciouss este cel mai recent tratament pe care l-am efectuat la Silhouette. Și asta pentru Babor este una dintre mărcile mele preferate de cosmetice (dați click pe link ca să citiți povestea completă) și, în mod special, de fiolele lor absolut geniale. Așa că m-am decis să merg pe această combinație.

Dar pentru început, să vă las câteva informații despre Babor, un nume în domeniul îngrijirii tenului care înseamnă știință, precizie și efect în cosmetica facială și corporală. Pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților, Babor se bazează pe peste 60 de ani de experiență în îngrijirea pielii, astfel că fiecare produs reprezintă o promisiune a calității, știință, precizie și efect. Indiferent de tipul și nevoia specifica a pielii, Babor are remediul.

ȘTIINȚĂ – Totul a început în 1956 cu un trandafir negru – simbolul frumuseții infinite.
PRECIZIE – Formulele BABOR de precizie se bazează pe ingrediente active inovatoare.
EFECTE – Formulele inovatoare sunt combinate cu atenție cu metode exclusive de tratament, pentru a oferi efecte remarcabile și o experiență unica.
ȘTIINȚĂ ȘI CERCETARE – Formulele au eficacitate și compatibilitate maxima. Știinta și cercetarea fac parte din ADN-ul BABOR.

Revenind la tratament. Este unul, în principiu clasic, care trece prin pașii: curățare, un peeling ușor, aplicarea unor serumuri, masaj, mască și crema de final. Ceea ce este însă spectaculos la el, este strălucirea pe care o capătă tenul și care se menține câteva zile. Îl recomand din suflet. La Silhouette puteți alege fix c e tratament Babor se potrivește tipului vostru de ten.

Sper că te-am inspirat și te-am convins să faci ceva pentru tine. Pentru că un tratament facial, dincolo de rezultatele pe care ar trebui să ți le dea, este și un moment de răsfăț, o recompensă pe care noi, femeile, merităm să ne-o oferim uneori.

***

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top