Now Reading
Unde comand mâncare sănătoasă?

Unde comand mâncare sănătoasă?

Cel mai prețios lucru a devenit ceva, culmea, imaterial. Timpul! Pare că avem tot mai puțin, că ne ajunge parcă din ce în ce mai greu pentru tot ce avem de făcut. Așa că prioritizarea este o atitudine care ne ajută să rezolvăm cele mai importante aspecte din viețile noastre. Și în ciuda faptului că modul în care ne hrănim stă la baza stării noastre de bine și, implicit, la baza performanțelor pe care le obținem la locul de muncă sau în alt domeniu esențial al vieții, primește un loc secund pe lista aia de to-do. Știți bine că îmi place să gătesc. Dar asta presupune o aprovizionare riguroasă și mai multe ore petrecute în bucătărie pentru ceva ce se consumă imediat. În plus, băieții mei au gusturi atât de diferite (poate am greșit eu ceva în cum i-am obișnuit) încât de cele mai multe ori trebuie să existe cel puțin două feluri diferite de mâncare. Plus că mai exist și eu în peisaj și nu mănânc tocmai ce vor ei. Așa că deseori soluția este să comand. Dar unde comand când vreau mâncare sănătoasă?

Am câteva ”destinații” online cărora le sunt fidelă și care îmi satisfac dorința de mâncare sănătoasă și gustoasă în același timp. Da, probabil că ingredientele utilizate nu sunt chiar cele pe care eu le-aș fi cumpărat, dar cred că oamenii se străduiesc să aleagă decent și să le prepare apoi cu simț de răspundere. Așadar, hai să vă zic unde comand mâncare sănătoasă și care corespunde cu dieta mea.

AVOCADOO

Acesta este primul în top atunci când vreau să mănânc și cu ochii o salată savuroasă cu brânză, cu carne de vită, cu pește crud, deoarece combină ingrediente diverse, din belșug, și la modul acesta mănânc inclusiv alimente pe care în mod normal eu nu le-aș prepara acasă deoarece durează mult. Toate preparate lor arată superb!

See Also

Tot la Avocado supele sunt delicioase, la fel și granola cu budincă de chia pentru micul dejun.

Highly recommended!

Yellow Menu

Yellow este un concept pe care l-am descoperit atunci când am început să merg la biroul meu și unde mulți dintre colegi comanda de la ei. În primă fază, m-au atras aspectul și mirosul preparatelor, iar apoi când am început să comand, m-a convins și gustul lor. Delicioase!
Zilnic preparate noi și proaspete (care au o descriere foarte exactă inclusiv dpdv nutrițional), pe care le poți comanda într-un interval orar stabilit de tine. Între 11:00 – 16:00 (mic dejun și prânz) vei primi mâncarea fierbinte. Apoi până la ora 20:00 vor fi feluri de mâncare pe care  doar trebuie să le încălzești.
Comanda se face fie direct de pe website sau dacă îți instalezi aplicația Yellow.

HEALTH U

Meniurile sub conceptul HEALTH U sunt gândite astfel încât să te ajute să mănânci sănătos fie că vreau să slăbești, ești vegan, vegetarian sau pur și simplu nu ai timp să faci cumpărături și să gătești. Cu alte cuvinte mâncare curată, proaspătă, care nu vine ambalată în plastic. Sună bine, nu? Stai să vezi și ce bună e!

LifeBox

Faci sport, vrei mâncare fără lactoză, keto, vegană sau vegetariană … LifeBox poate fi soluția potrivită și pentru tine de mâncare sănătoasă comandată acasă sau la birou. Chiar și pentru Paște au meniu inspirat din preparatele tradiționale dar reinterpretate într-un mod sănătos, potrivit cu stilul tău de viață. Și care îți vor fi livrate când vrei tu între 06:00 – 11:00,
Acestea sunt variantele testate de mine până acum și care s-au calificat în acest articol. Cu plăcere primesc și alte sugestii de la voi! 🙂
***
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top