Now Reading
10 chestii mărunte care mă fac fericită

10 chestii mărunte care mă fac fericită

Aproximativ acum un an pe vremea asta scriam un text despre 15 chestii care mă enervează. Cred că eram într-o pasă mai agitată… habar n-am. Te invit să-l citești pentru că s-ar putea să te amuze și chiar să fim pe aceași lungime de undă în anumite aspecte. Și pentru că zilele trecute am dat share acelui text, tocmai m-a lovit că ar trebui să scriu și despre câteva chestii mărunte care mă fac fericită, fix în ordinea în care îmi vin în minte și fără prea multe explicații. Poate te inspiră.

Așadar…

Ploile de vară.

Chiar cu tunete și fulgere dacă se poate. Îmi liniștesc mintea care în rest este într-o continuă activitate. Obositor câteodată. În engleză există și termenul de ‘pluviophile’ adică un om care îndrăgește ploaie. Habar n-am dacă există un termen similar în limba română…

Să alerg pe ploaie.

Am mai povestit despre această pasiune dar, nah, poate nu ai aflat încă. Sentiment de libertate mai fantastic de atât încă nu am descoperit. Cine știe mai e vreme…

O bere după alergare.

Hai că o iau așa temeinic… pfoaaaa! Știi cât de bună este berea rece după ce ai alergat pe căldură? Încearcă. S-ar putea să-mi dai dreptate. Mulți alergători fac chestia asta.

Să găsesc masa pregătită de Eric.

Tocmai ce m-am întors de la alergat și am găsit bruschette pregătite de Eric. Delicioase. Zilele trecute a făcut clătite americane. Iar săptămâna trecută paste cu ton. Și toate îi ies fantastic de bine. That makes me very happy! 🙂

Să-l aud pe Marc îngrijorat de fratele lui mai mic.

Marc poartă tuturor de grijă. Chiar și lui frate-su cu care în mod normal se ceartă ca la ușa cortului. Astăzi i-am surprins cu următorul dialog:

– Mă duc în stradă să văd de ce s-au bătut câinii (străzii n.r.), zice Eric.

– Nu ar trebui să mergi acum, s-ar putea să fie nervoși, agresivi și să te muște. Nu ieși acum, nu vreau să pățești ceva, îl roagă Marc.

Awwwww…

Să ascult dimineața jazz sau muzică clasică…

… la cafea și fără să fie nevoie să vorbesc prea mult. Să fie vreun an de când s-a activat în mine pasiunea pentru aceste genuri muzicale. Brusc. Nu știu cum și de ce dar tare îmi place.

Să dansez.

Acasă sau la petreceri sau oriunde se ivește ocazia. Până curg apele pe mine.

Să văd marea…

See Also

…prima oară în an. Pe anul ăsta încă nu am reușit. Dar curând…

Liniștea nopții.

După ce toată lumea din casă adoarme și nu se mai aude nimic în afară de sunetul scos de greieri, îmi place să stau și să mă gândesc la ale mele.

Să scriu când mă lovește inspirația.

Adică acum. Fix în acest moment sunt fericită. Nu știu dacă îți va plăcea ce am așternut eu aici dar important este că am reușit să comunic ceva personal și autentic.

Sigur mai am cu ce completa lista dar astea au fost cele care mi-au trecut acum prin cap. Enjoy!

Pe tine ce te face fericit/ă? 🙂

***

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top