Now Reading
5 femei de succes și rutina lor de dimineață

5 femei de succes și rutina lor de dimineață

Dimineața este probabil cel mai important moment al zilei și asta pentru că dă tonul stării tale de spirit în următoarele ore. Eu, de exemplu, sunt destul de leneșă dimineața… în ciuda aparențelor. Îmi trebuie câteva minute bune să mă ridic din pat, un smoothie sau o cafea mare și un mic dejun consistent ca să mă motivez să ies din casă pentru a da o tură de parc sau a merge la pilates.

Noroc că, în timpul școlii, nu îmi prea revine misiunea de a-i pregăti pe băieți de școală… pentru că uneori… dimineața e atât de dimineață că mi se pare imposibil să funcționez. 😀 Dar, cumva, reușesc să o scot la capăt. E soțul matinal! HA!

De curând am citit cum arată ritualul matinal al unor femei pe care le apreciez foarte mult, așa că am decis ca, în perioada următoare, să mă las inspirată de energia lor și să pun în practică ceea ce am învățat de la ele. Iar dacă și voi aveți nevoie de un strop de motivație dimineața, iată cum arată poveștile lor!

Arianna Huffington, Fondator și redactor-șef Huffington Post

Prioritățile sale dimineața? Yoga și meditație. „O bună parte din rutina mea de dimineață este despre lucrurile pe care NU le fac. Când mă trezesc, nu îmi încep ziua uitându-mă la smartphone. În loc de asta, odată ce mă trezesc, îmi iau un minut pentru a inspira adânc, mă gândesc la lucrurile pentru care sunt recunoscătoare și îmi fac planul pentru o nouă zi.” Energie pozitivă în fiecare dimineață? Da, vreeeeeeeeem!

Arianna Huffington – Succesul redefinit (ed. Publica)

Rosie Huntington-Whiteley, Model, actriță și antreprenor

Nicio zi fără cafea! Rosie își începe programul cu o cafea, apoi își plimbă cățelul, pregătește micul dejun și face un antrenament rapid… cât să își intre în formă. „Sunt dependentă de Body by Simone și Ballet Bodies in L.A”, le-a povestit ea celor de la Harper’s Bazaar.

Saltea, Energetics – Intersport

Anna Wintour, redactor-șef Vogue

Anna Wintour este cunoscută drept un „tiran” al stilului, o femeie cu un gust impecabil și un adevărat reper în lumea modei internaționale. Preocupările sale matinale însă nu sunt tocmai din zona fashion-ului, așa cum v-ați aștepta. În fiecare dimineața, la prima oră, Anna Wintour merge să joace tenis la un cunoscut club din New York.

See Also

Rachetă Wilson BURN 100 Team, Hervis

Isabel Marant, designer

După ce își pregătește outfit-ul pentru o nouă zi, Isabel Marant se urcă pe scooter și conduce până la piscină, unde înoată câteva bazine. „Am nevoie de asta pentru a respira și pentru a face față zilelor stresante”, a povestit ea pentru Harper’s Bazaar. După sesiunea de înot, Marant se oprește la un juice bar pentru un suc cu morcov și portocale.

Nutribullet, 600W, Delimano

Victoria Beckham, designer

Bineînțeles că designer e un termen general, pentru că Victoria Beckham a făcut și face atât de multe lucruri, încât e greu să o încadrezi într-un tipar. Dimineața, înainte ca cei cinci copii să se trezească și să înceapă nebunia, Victoria Beckham își face timp pentru micile sale plăceri: un duș rapid, un mic dejun cu fructe și ceai verde, urmat de un dublu espresso.

Espressor BeanZ Wave

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top