Now Reading
8 accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din trusa de beauty

8 accesorii care nu ar trebui să-ți lipsească din trusa de beauty

Pe măsură ce am avut nevoie tot mai mult de machiaj (că deh, la tv nu prea merge fără), am învățat și care sunt acele accesorii din trusa de beauty cu adevărat folositoare și care îmi ușurează viața.

Zilele trecute, făcând un inventar și o reorganizare a accesoriilor din trusele de frumusețe, am zis că este cazul să îți povestesc și ție despre cele care mi se par mie realmente utile în rutina de zi cu zi. Iar selecția mea de esențiale arată cam așa.

Beauty blenderul

La început un accesoriu destul de controversat, beauty blenderul cred că este acum unul dintre cele mai apreciate ustensile de make-up. Da, pare banal, un burețel în formă de ou, ce poate face el diferit față de ceilalți bureței de machiaj? Ei bine, mie mi se pare că întinde foarte bine fondul de ten, că oferă un finish care arată natural, fără acel efect ciudat de mască. Eu îl folosesc inclusiv pentru a aplica anticearcănul, pentru că mi se pare că uniformizează excelent orice produs.

Beauty Blender. Sephora

Trusa de pensule

Probabil știi și tu acele seturi cu zeci de pensule pentru… orice. Nici nu cred că le-am identificat pe toate, dar cred că utile sunt pensulele pentru fard (am mai multe pentru că, dacă folosesc mai multe culori pentru un machiaj, îmi place să blenduiesc nuanțele, să existe o trecere discretă între ele), pensula pentru pudră, pensula pentru blush, pensula pentru buze (că oferă mai multă precizie în aplicarea rujului) și pensula pentru fond de ten (pe care o poți alterna cu beauty blenderul la aplicarea fondului ten).

Pensulă Kabuki, Make Up Forever

Săpun pentru curățarea pensulelor

Înainte foloseam multe combinații de produse pentru curățarea pensulelor (șampon, spirt, săpunuri), dar acum au apărut săpunuri speciale pentru pensulele de machiaj. Care elimină rapid murdăria și bacteriile care se prind de perii pensulelor. Eu le curăț temeinic la 1-2 săptămâni cu săpun și apă caldă, până iese toată culoarea din ele.

Săpun pensule, Sephora

Accesoriu din silicon pentru curățarea pensulelor

Ca să le clătești bine și să aibă spuma pe ce să se formeze, folosesc și un mic accesoriu cu striații din silicon pentru a curăța pensulele.

Accesoriu, The Body Shop

Oglinda

Mai mare, mai mică, ovală, pătrată, cu mai multe fațete care apropie sau oferă o imagine normală, oglinda e un must-have în orice geantă.

Foreo

Mie îmi place mult Foreo și îl folosesc aproape zilnic cu diferite spume sau geluri de curățare, pentru că el chiar elimină impuritățile și lasă pielea catifelată. Iar crema hidratantă intră mai bine în piele după ce folosesc Foreo.

See Also

Foreo Luna Play, Douglas

Bandana de păr

Înainte să mă demachiez și să trec la operațiunile de demachiere/curățare a tenului, îmi prind părul cu o bandană, ca să am fața liberă.

Perie de sprâncene

O perie de sprâncene e binevenită oricând, pentru că îți cumintește firele și le ajută să se aranjeze mai bine.

Foto Manu Camargo on Unsplash

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top