Now Reading
8 întrebări despre femei cu… Alex Dona

8 întrebări despre femei cu… Alex Dona

Alex Dona este Managing Partner la Times New Roman, platforma de satiră și umor care nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. Recent, a intrat și în lumea radioului cu emisiunea ”On The Rocks cu Alex Dona”. Îl puteți asculta de luni până vineri de la 17:00 -18:00 pe Rock FM. În ciuda ideei că ar fi tot timpul pus pe glume, la întrebările de mai jos a fost cât se poate de serios când l-am întrebat despre chestiuni precum feminismul și a tratat subiectul cu simț de răspundere. Enjoy!

Ce părere ai despre feminism?

Nu am nici o părere. Ce părere poți avea despre normalitate? Normalitatea ar trebui să fie o stare de fapt, nu ceva care sa ne bucure când reușim să o atingem.

Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Nu. Pentru că tocmai am zis ca feminismul e o stare de normalitate iar feminismul nu înseamnă supremația femeilor, ci egalitatea între sexe. E normal să existe un echilibru între femei și bărbați în toate funcțiile de conducere, dar bazat pe meritocracție dincolo de niște percepte arhaice cum ar fi sexul sau apartenența religioasă sau chiar orientarea sexuală.

Ce gesturi de galantarie faci constant?

Nu suport să ies cu o persoană de sex feminin oriunde în oraș și să o las să platească, indiferent de natura întâlnirii.

Cine face primul pas? Dar pe al doilea?

În cazul meu aproape mereu femeile. În ciuda aparențelor sunt o persoană extrem de timidă. Dacă ma duc la o fată care îmi place și încerc să intru în vorbă cu ea, dar ea mă respinge practic nu mai sunt om câteva zile. Presupun că nu reacționez bine la refuz sau la eșec, de aia mă feresc de ele. Sunt un om slab din punctul ăsta de vedere.

3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie?

Dar de ce doar trei? Sau de ce trei? Poate avea o calitate care să fie atât de uluitoare încât să facă să nu mai conteze nimic altceva. Apreciez eleganța, și în vorbă dar și în atitudine și gândire, frumusețea, puterea, sinceritatea dar mai ales coloana vertebrală. Dar cel mai mult și mai mult contează cum mă face să mă simt.

Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

See Also

Bârfesc câteodată mai rău decât femeile.

Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?

Da. Sper. Și viceversa. Până nu se inventează vibratorul care să desfacă borcane, cel puțin.

Ce a schimbat la tine o femeie?

Un om este suma experiențelor lui, din punctul meu de vedere. Orice experiență alături sau cauzată de o femeie te schimbă, mai mult sau mai puțin. Probabil că fiind cauzată sau trăită alături de o femeie de care ești îndrăgostit te schimbă un pic mai mult datorită deschiderii emoționale a momentului.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top