Now Reading
8 întrebări despre femei cu… Chef FOA

8 întrebări despre femei cu… Chef FOA

Florin Scripca sau, mai bine spus, Chef FOA, pentru că așa îl știe toată lumea, nu este doar un chef super talentat și răbdător, care face magie în bucătărie și care a transformat conceptul de cantina într-un loc cool prin lanțul Stradale, ci și un tip charismatic, haios, serios, pe care te poți baza oricând. Tocmai din acest motiv, mă bucur enorm că se numără printre bărbații cu care, în luna femeilor, am avut ocazia să stau de vorbă… despre femei.

Ce crede el despre feminism? Care sunt calitățile care îl atrag la o femeie? Cum l-a schimbat femeia iubită? Ne spune chiar FOA. Enjoy! #teamfoa

1. Ce părere ai despre feminism?

Îmi plac femeile puternice, independente și capabile să-și dea seama când au nevoie de bărbați în ajutor (din punct de vedere fizic). Deci aș putea spune că “I support feminism”, equal rights and everything related to it.

2. Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Da, ar putea să conducă lumea, dacă au în spate un bărbat deștept, curajos și puternic. Nu știu dacă ar trebui!

3. Ce gesturi de galantareie faci constant?

Tot soiul de gesturi. Sunt amabil, atent, docil, politicos, anticipez, dau cu aspiratorul acasă, spăl vase, gătesc… depinde ce interese am. :))

4. Cine face primul pas? Dar pe al doilea?

Eu, eu, eu, tot eu!

5. 3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie?

1) deșteaptă
2) încrezătoare în propriile abilități
3) mamă curajoasă, puternică, funny, surprinzătoare, frumoasă, cinstită, iertătoare

6. Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

See Also

Adevărul? În principiu, conversațiile încep cu detalii fizice, apoi se focusează pe calitățile sufletești și emoționale ale femeilor din discuție.

7. Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?

Categoric. Femeia și bărbatul de completează. Sigur că afirmăm, cu un ușor egoism și cu nevoia de a ne simți iubiți, că da, femeile au nevoie de bărbați, dar cred că și ele încă simt nevoia de a fi iubite de unii. Sunt foarte multe motive pentru care ele au nevoie de noi, dar aș putea să găsesc, în egală măsura, și o sumă de motive pentru care și noi avem foarte multă nevoie de ele.

8. Ce a schimbat la tine o femeie?

Femeia mea m-a ajutat, învățat, îndrumat, sfătuit, ghidat, șlefuit, corectat, certat, iubit, felicitat și așteptat. Și asta face în continuare!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top