Now Reading
8 întrebări despre femei cu… Mihai Vasilescu (Blog)

8 întrebări despre femei cu… Mihai Vasilescu (Blog)

Pe Mihai Vasilescu sau, mai bine spus, blogul lui Mihai Vasilescu (aka Mihai Vasilescu Blog) îl urmăresc de muuultă vreme. Ca să fiu sinceră, este unul dintre cele fix trei bloguri masculine pe care le citesc. De ce? Pentru că umorul lui, sarcastic, sadic sau chiar răutăcios uneori (bine, fie, destul de des :D) este exact pe gustul meu. În secret, visez să scriu și eu ca el (sub pseudonim că altfel nu prea aș avea curaj :)). Iar dacă cineva are probleme cu acest tip de umor, îi voi spune acelaşi lucru pe care îl zice și Mihai în motto-ul său: Viaţa-i mult prea serioasă ca să n-o luăm în râs!”

Răspunsurile lui de mai jos m-au binedispus din plin, deci… scopul a fost atins! Enjoy!

Ce părere ai despre feminism?

Știi teoria borcanului de castraveți murați? Nu? Well, o să am o părerere despre feminism când expresia “dragă, deschide și tu borcanul ăla de castraveți murați” n-o să mai existe. 

Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Vezi că ai un typo, cred c-ai vrut să întrebi “ar trebui să conducă femeile CALUMEA?”. 

Ce gesturi de galanterie faci constant?

Hmm… Constant? Chiar nu știu ce să zic. Eu sunt un tip atât de politicos și elegant încât practic nu pot face deosebirea între normalitate și galanterie. Sunt o comoară, ce să mai. 

Cine face primul pas? Dar pe al doilea?

Primul pas spre bucătărie? Primul pas spre ce? Spre o relație? Spre sex? Spre metrou? Femeile fac întotdeauna primul pas. Doar că bărbații nu știu să vadă asta și au impresia că l-au făcut ei. Eronat!

3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie?

Depinde. E femeia cu care sunt într-o relație? E femeia cu care aș vrea doar un one night stand? E femeia care vine o dată pe săptămână la curățenie? Vezi? E ambiguă întrebarea. De la fiecare dintre ele vrei alte calități. 

Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

Bărbații nu discută despre femei. NICIODATĂ. Astea sunt doar niște zvonuri nefondate. 

See Also

Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?

A se vedea răspunsul de la întrebarea 1. 

Ce a schimbat la tine o femeie?

Hai că ești norocoasă, o să ai parte și de un răspuns serios. Nimeni nu poate schimba nimic la tine. Tu ești singurul care poate schimba ceva. Cine crede că altceva e naiv. 

FOTO: Cristian Șuțu

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top