Now Reading
Parfumurile sezonului: ce îmi place sa port acum?

Parfumurile sezonului: ce îmi place sa port acum?

Așa cum v-am obișnuit, ori de câte ori mă pregătesc pentru un nou sezon, arunc un ochi nu doar în garderobă, ci și în colecția mea de parfumuri. Dacă iarna prefer aromele mai calde, mai tari, mai senzuale, acum, când mă gândesc întruna la primăvară (chiar dacă vremea de-afară pare să ne întoarcăm un pic spre iarnă), vreau note fresh, floral-fructate, practic, o infuzie de prospețime.

Eu m-am lăsat deja ademenită de câteva parfumuri irezistibile, iar astăzi vreau să vi le prezint și vouă… în caz că vă doriți să încercați o aromă nouă. Sau să faceți un cadou. Sau mai multe cadouri, dacă tot vine luna femeilor. 😀

Fleuve Tendre

Îmi place acest parfum pentru că este unisex și combină într-un mod foarte plăcut notele masculine și feminine. Fleuve Tendre este al doilea parfum dintr-o trilogie olfactivă numită Liquides Imaginaires. Pentru compoziția sa, Sonia Constant a adunat un mix senzațional, o compoziție floral-lemnoasă, care include piper negru, cardamom, coriandru, chimen, șofran, trandafir, mușcată, petalia, boabe de tonka, vetiver, patchouli, tămâie, mosc. Parfumurile colecției Liquides Imaginaires sunt asemenea unui puzzle: pe măsură ce descoperi și aplici unul nou, pătrunzi pe un alt teritoriu olfactiv, unul mai tentant ca altul. Fleuve Tendre este disponibil în Beautik Haute Parfumerie și pe www.beautik.ro.

Valentino Donna

Sunt puține branduri care nu dau greș (aproape) niciodată, iar Valentino mi se pare unul dintre ele. Și spun asta gândindu-mă atât la creațiile olfactive, cât și la cele vestimentare. Donna Acqua de la Valentino se numără printre parfumurile mele favorite în momentul de față, o explozie florală atât de… ispititoare. Și amuzant e că și acesta e creat tot de Sonia Constant, deci cred că această tipă va deveni curând un reper personal în funcție de care voi alege parfumurile (și nu, nu sunt subiectivă doar pentru că avem același nume). Donna reunește para și migdalele ca note de vârf, iasomia și florile de frangipani ca note de mijloc, lemnul de santal și păducelul ca note de bază.

Eisenberg The Latin Orientals 

Pentru persoanele îndrăgostite de aromele exotice, așa ca mine, Eisenberg a lansat The Latin Oriental, o colecție de șase parfumuri provocatoare. Dar să le luăm pe rând. Cuir D’Orient are acorduri de piele și este îndulcit de note feminine de zmeură, Ambre D’Orient, un parfum floral, cu atingeri delicate de scorțișoară, Voile de Chypre, cu note bogate de chiparos, Rituel D’Orient, ce pune în valoare uleiurile prețioase și rare ale lemnului de agar, Jardin Des Sens, cu note de iasomie, santal și cedru, și Rose Talismal, ce include note de coacăze negre și zmeură. Parfumurile sunt disponibile în magazinele Douglas.

Amo Ferragamo

Amo Ferragamo este un alt parfum pe care îl ador… și care mă face să iubesc și brandul Salvatore Ferragamo și toate parfumurile minunate pe care le scoate. Amo Ferragamo este tot o aromă floralăm cu note de iasomie, rozmarin și coacăze negre, la care se adaugă lemnul de santal, moscul alb și vanilia, pentru un plus de senzualitate.

See Also

Jusbox

Sunt persoane care se inspiră din natură, din aromele florilor și alte fructelor, atunci când creează un nou parfum. Și mai sunt persoane pentru care principala sursă de inspirație olfactivă este… muzica. Este și cazul gamei Jusbox de la Beautik, care conține parfumuri inspirate de marii artiști ai lumii: Aretha Franklin, Kurt Cobain, U2, Freddie Mercury, Pink Floyd și Bob Dylan. Le găsiți pe toate în parfumeriile Beautik sau pe www.beautik.ro.

Armani Si Nacre

Când văd sau aud despre Armani Si, mă gândesc imediat la Cate Blanchett, mi se pare de departe cel mai inspirat ambasador pentru un parfum atât de sofisticat ca acesta. Si Nacre este o ediție limitată a parfumului Si, care face pielea să strălucească, în timp ce notele de trandafir, coacăze negre, vanilie și frezie o parfumează delicat.

***

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top