Now Reading
8 întrebări despre femei cu… Radu F. Constantinescu

8 întrebări despre femei cu… Radu F. Constantinescu

Ce bine le zice Radu F. Constantinescu atunci când vorbește despre femei și relații. Câteodată mă întreb dacă nu cumva se transformă din când în când într-o gâză care spionează femeile și așa își culege informațiile. Mi se pare chiar periculos… 🙂 Pe Radu îl cunoști şi tu în mod cert prin prisma blogului său celebru, www.radufconstantinescu.ro, şi a cărţilor sale (Filosofia sexului, Necenzurat, cele două volume din Psihologie pentru oameni obişnuiţi, scrise împreună cu soția lui, Ramona Constantinescu). Şi de-abia aştept să îi descoperi răspunsurile despre feminism, gesturi de galanterie şi… calităţile unei femei. Chiar este în măsură să își dea cu părerea despre acest subiect. 🙂

1. Ce părere ai despre feminism?

Există mai multe forme de feminism. Există un feminism-păcăleală, un feminism-revanșard, chiar și un feminism care e în aparență în favoarea femeii și în realitate este contra… feminității.

Pentru mine feminismul real este o mișcare mai puțin gălăgioasă, susținută de toate femeile care ne lasă zilnic cu gura căscată de cât de bine își fac treaba, cât de inteligente sunt și cum reușesc să fie chiar CEOs fără să uite să rămână femei. Ei bine, despre acest feminism al faptelor, nu al lozincilor, am o părere foarte bună.

2. Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Lumea ar trebui condusă în funcție de competență. Nu de sex. Pe de altă parte, Muza spune că bărbații conduc lumea. Iar femeile conduc… bărbații.

3. Ce gesturi de galantareie faci constant?

Îi fac complimente cu orice ocazie. Iar ea se ocupă să mi le ofere. Ocaziile. :))

4. Cine face primul pas? Dar pe al doilea?

Eu sunt de modă veche. Primul pas (oficial) îl face bărbatul. Dar femeia îi dă de înțeles că nu o să-l facă în gol 🙂
Bine, nu toți bărbații se prind. E și aici o selecție naturală.

5. 3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie?

Frumusețe, inteligență și caracter. Bărbații au nevoie doar de ultimele două. :))

6. Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?

See Also

Și noi, bărbații, suntem de mai multe feluri. De la cei care nu vorbesc deloc despre femei și până la cei care vorbesc tot timpul despre femei. Mai ales despre cele pe care nu le-au avut.

7. Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?

Sufletul are nevoie de balans și mintea de stimulente. Cred că bărbații și femeile vor avea mereu nevoie unii de alții, dar nu ca două jumătăți, ci ca două state suverane care realizează că te împiedici mai ușor de fericire când o cauți în doi.

8. Ce a schimbat la tine o femeie?

Toate au schimbat câte ceva la mine. Începând de la prima. Care m-a preschimbat din mai nimic… într-o ființă. Credeți că un spermatozoid rătăcit ar fi dat interviuri? Mulțumesc, mamă.

***

 
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top