Now Reading
Decorațiunile mele favorite sub 100 lei de la Meli Melo Deco

Decorațiunile mele favorite sub 100 lei de la Meli Melo Deco

O dată la câteva luni mă apucă nebunia cu casa. Am mai povestit că mi se trage din copilărie… că, deh, părinți designeri de interioare. Deci, da, mă apucă. Nimic nu îmi mai place, aș schimba totul. Dar îmi amintesc rapid de ce nu este neapărat o direcție în care să investesc prea mult: la noi în casă nici un obiect nu poate sta într-un loc mai mult de o zi. Și nici nu rămâne intact. Nu există așa ceva!! De când erau mici și până acum, băieții mei pun mâna pe absolut tot ceea ce se află în casă și găsesc întrebuințări de tot felul acelor obiecte.

Acesta este și motivul pentru care am evitat o lungă perioadă să cumpăr orice se poate încadra la categoria ”bibelou”. Adică obiecte fără o funcție precisă ci strict de decor. Ce sens ar fi avut? Am început să creez o atmosferă romantică cu niște lumânări. Și ce crezi? Evident le-au luat la joacă și le-au consumat în doar câteva ore. Am încercat cu ceva tablouri. Niciodată nu erau drepte pe pereți. Am încercat și cu pături și perne decorative. Inevitabil ajungeau pe jos sau pe post de mingi.

Magazin Meli Melo Deco – Park Lake Shopping Center

Încă nu am testat cum e cu obiectele de decor, dar am zis să fac un test. Am dat o fugă la Meli Melo Deco, cel mai nou brand local de decorațiuni. Și am făcut o selecție de obiecte frumoase, simple, dar de efect, în stilul nordic, minimalist. Și în plus, fiecare obiect costă sub 100 lei.

Îți plac?

Statuie elefant 29,99 lei și 24,99 lei Pietre naturale Heart – 4,99 lei

 

Vaze sticlă colorată – 27,49 lei și 39,99 lei

 

Pară decorativă lemn – 39,99 lei

 

See Also

Ramă foto lemn – 39,99 lei

 

Tablou lemn – 39,99 lei
Platou frunză -74,99 lei

 

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top