Now Reading
Alimente curate și gustoase pe care le ador!

Alimente curate și gustoase pe care le ador!

Luna decembrie vine cu o grămadă de surprize și gusturi bune! Și fără să vreu să încurajez în vreun fel excesul de mâncare, vreau să vă fac câteva recomandări de alimente curate și gustoase. Și nu doar delicioase ci și realizate cu ingrediente bune dpdv calitativ. Până la urmă, mâncare sănătoasă înseamnă în primul rând mâncare de calitate. Așa că voila!

Loca Sweets

Știu că multora dintre voi vă este greu să trăiți fără “ceva dulce” și sincer, sunt foarte de acord cu voi. Tocmai din acest motiv vă povestesc despre produsele Loca – dulci și delicioase însă super sănătoase – pentru că nu au zahăr și nici vreun îndulcitor din gama “glucozelor”. Loca oferă o mare diversitate de arome dar care se apropie fantastic de mult ca și profil de gust de rețetele originale.

Așa că pentru perioada asta în care există multe tentații, vă puteți îndrepta către niște tentații sigure! Deserturi fără zahăr, prietenoase cu cei mici – atunci încearcă prăjiturile și torturile Loca! Sunt fără zahăr, fără aditivi și conservanți, doar cu ingrediente naturale. Detalii despre gama de produse pe locasweets.ro

Oala cu bunătăți

Eu nu mai pot cu statul în bucătărie! Băieții au un necesar alimentar greu de acoperit pentru un om care muncește toată ziua. Așa că am căutat variante care să-i mulțumească. Ce înseamnă asta? Adică să fie mâncare cu gustul cu care sunt ei obișnuiți și care le place. Ca să nu avem discuții …

Soluția identificată de vreo doi ani este Oala cu Bunătăți. La modul cel mai serios, este singurul loc (în afară de fast-food pe care, evident, vreau să îl evite) în care pot să comand și să le placă fără comentarii. În cei peste 12 ani de când există Oala Cu Bunătăți, au pregătit peste 1000 de rețete pentru iubitorii de bunătăți gătite ca acasă.

Și ceea ce ei spun ei pe site, vă confirm că se regăsește în practică: ”Respectăm întotdeauna procesul de gătire realizat la cele mai înalte standarde, selectăm atent ingrediente proaspete, îți oferim flexibilitate în ceea ce privește personalizarea preparatelor ținând cont de preferințe, îți oferim posibilitatea să îți alegi intervalul de livrare și bunătățile ajung la tine acasă în ambalaje prietenoase cu mediul.

Ți le livrăm acasă în caserole reciclabile, din 86% celuloză, pe care le poți depozita imediat în frigider, fără să mai aștepți ca mâncarea să se răcească. Totul se întâmplă în siguranță la fiecare pas, pentru că flotele noastre de mașini păstrează bunătățile la temperatura optimă până când ajung la tine.” Vă mulțumesc că existați și că îmi faceți viața mai ușoară și mai gustoasă!

Urmăriți site-ul lor pentru că anunță și preparatele speciale de Crăciun!

Unturi de nuci diverse de la FROOPT

Recent am devenit fan … unturi de nuci! Dacă mă întrebai acum un an despre untul de arahide (celebrul peanutbutter), ți-aș fi spus ”nici măcar nu l-am gustat!” Ei bine, într-o zi, la Pilates, mi s-a făcut o foame teribilă, iar Luminița a zis că îmi oferă o lingură de unt de arahide. Mai mult forțată de puternica senzație de foame decât de vreo poftă, am luat acea lingură. Și mi-a plăcut … atât de mult încât am cumpărat și eu acasă un borcan. Apoi am început să testez și alte variante de unturi de nuci, când le-am descoperit pe cele din portofoliul Froopt. Delicioase!

Aveți la alegere între arahide, migdale, caju, nuci braziliene sau alune. Alimente curate, fără adaosuri de zahăr sau alți conservanți. Eu zic că toate sunt fantastice!

See Also

Meatic by Adi Hădean

Și dacă tot am zis ”Crăciun”, musai trebuie să vă reamintesc de Xmas box-ul lui Adi Hădean pe care îl pregătește în fiecare an. Coastele cele mai bune, ciolan afumat, pui bbq, cârnați … vin roșu. Practic conține tot ce ne place nouă, românilor, să mâncăm de Sărbători. Dar făcute atât de bine încât sunt greu de egalat de noi acasă. De ce să pierdem timpul? Mai bine comandăm și ne bucurăm de gustul lor. Și nu, nu trebuie să le mâncăm în cantități enorme. Puțin și bun. Acesta este secretul! Chiar și când mănânci o ceafă de porc. Le găsești pe meatic.ro

Poți alege între variantele mall, medium sau Family!

Ce ziceți, v-am făcut poftă? 🙂

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top