Now Reading
BEAUTY NEWS! Straluceste cu Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

BEAUTY NEWS! Straluceste cu Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

 

Pe caldurile de acum, probabil ca va ganditi ca nu mai e mult si vine toamna. Si odata cu ea, se schimba si trendurile din zona Fashion & Beauty. Dar pentru a face alegerile cele mai bune si, mai ales, cele mai potrivite pentru fiecare din noi, ar fi bine sa stim ce ne astepata si din ce vom putea alege.

Astazi va invit sa descoperiti noua colectie de make-up a casei Givenchy.

Straluceste cu linia de make-up “Haute Couture” – Givenchy Vinyl Collection AW 2015!

Vinilul este un material pe care probabil ca il evitati in garderoba voastra. Dar cum credeti ca arata textura acestui material in machiaj? Noua colectie de make-up a casei Givenchy vine cu o idee moderna, a carei formula se pozitioneaza intre traditie si simplitate.

Culori simple, nuante clasice pentru un stil elegant, extrase din ingrediente naturale sunt readuse la viata prin luciu, si se regasesc in gama de produse a acestei colectii.

VINYL este o colectie “Haute Couture” in cautarea excelentei, creata pentru a infrumuseta femeia in timp ce ii pastreaza identitatea.

Nicholas Degennes, directorul artistic al liniei de make-up a celebrei case pariziene, considera ca vinilul este un material multi-fatetat.

Un obiect al fanteziilor atunci cand se lipeste de corp, stralucitor si rezistent, ofera un suport senzual si confortabil.

Pentru Nicolas Degennes, COLECTIA VINYL este stralucirea care lipseste din sezonul rece.

11-LeVernis - 103leiEa contine toate fardurile de care ai nevoie pentru un machiaj de zi sau pentru unul mai accentuat, de seara: fard pentru pleoape, eye-liner, rimel, blush, lipgloss, ruj dar si lac de unghii.

Alegerile mele din aceasta colectie:

See Also

4 FARDURI DE OCHI METALICE SI SCLIPITOARE

Paleta METTALIC REFLECTION este compusa din 3 nuante Metal Aquarelle (acuarela metalizata) si un fard mat brun care creeaza o baza contrastanta. Te poti juca cu nuntele de roz, violet si maro in functie de momentul zilei.Straluceste cu Givenchy Vinyl Collection AW 2015MASCARA TOP COAT

Rimelul este unul din produsele mele de make-up preferate, asa ca abia astept sa folosesc MISTER INTENSE BLACK. Deosebit de intensa, aceasta cerneala pentru gene imbraca si defineste genele, fara  a oferi un efect lipicios. Peria unica, moale si catifelata permite aplicarea mascarei  cu ochii deschisi de la baza genelor si faciliteaza retusurile de peste zi, iar aplicatorul in unghi accentueaza curbarea.Straluceste cu Givenchy Vinyl Collection AW 2015BLUSH MÉMOIRE DE FORME

In 2014 a fost creata o noua textura: un gel nelipicios care imbratiseaza pielea si o improspateaza. Datorita procentului ridicat de apa, 72%, este usor de aplicat si se topeste natural in contact cu pielea. Aceasta editie noua ofera obrajilor o culoare roz delicat si  un parfum lejer floral. Mi-nu-nat!

Straluceste cu Givenchy Vinyl Collection AW 2015Noua colectie de make-up Givenchy Vinyl Collection este disponibila exclusiv in magazinele Sephora incepand din luna septembrie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top