Now Reading
BEAUTY NEWS:Trussardi My Scent – proaspat, tineresc si dinamic

BEAUTY NEWS:Trussardi My Scent – proaspat, tineresc si dinamic

My Scent, My Dream, My Emotion … O femeie, parfumul ei, visele ei, emotiile ei… acesta este motto-ul celui mai nou parfum Trussardi. Un parfum care exploreaza latura super-feminina si senzuala a universului Trussardi si care te ravaseste pe interior.

Fiecare femeie are o personalitate unica, are propriile vise, pe care le urmareste o viata intreaga. Iar sentimentele pe care le acumuleaza in interiorul ei, se reflecta printr-o puternica feminitate.

Numele acestui parfum ma face sa imi imaginez un superb buchet de flori, deoarece aceasta imagine se reflecta perfect in notele sale cat si in design-ul sticlei, realizat de arhitectul Antonio Citterio.

My Scent este un buchet incantator si tineresc de flori proaspete si o simfonie de note nobile si senzuale. Inima parfumului este crocanta, florala si moscata. O latura noua si neobisnuita de liliac este intensificata de un acord armonios si vibrant de flori proaspete si serenolide (amestesc de mosc si fructe dulci) o molecula speciala care face parfumul proaspat si efervescent, asemenea primei zile de primavara, dar si delicat, antrenant si catifelat. Mmmm, un vis …

My Scent Trussardi - proaspat, tineresc si dinamic

Design-ul sticlei mi se pare frumos. Fin, elegant, feminin. Capacul are un farmec vintage si imi aminteste de acele pompite de spray. Iar accentele argintii completeaza potrivit rozul pal al lichidului.

Trussardi My Scent este un parfum potrivit oricarui sezon, dar in opinia mea, perfect pentru primavara si vara. Este dificil sa descrii un parfum, dar as spune ca My Scent este proaspat, tineresc si dimanic .. exact asa cum ma simt si eu!

See Also

Dar cred ca cel mai bine este sa il mirosi si sa te lasi purtata in propria-ti poveste …Trussardi My Scent - proaspat, tineresc si dinamic

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top