Now Reading
Bine îmbrăcate în negru pe covorul roșu la premiile Golden Globes 2018

Bine îmbrăcate în negru pe covorul roșu la premiile Golden Globes 2018

Premiile Golden Globes 2018. Prima gală a filmului după acuzațiile de hărțuire sexuală care au înflăcărat Hollywood-ul și întrega lume. A fost momentul în care doamnele acestei branșe și-au propus să se transforme în niște rebele. Și au făcut-o fix prin cuvintele pe care le-au adresat publicului dar și prin ceea ce stârnește de fiecare dată atenție în rândul altor femei: ținutele purtate pe covorul roșu.
Cea de-a 75 a ediție a Premiilor Golden Globes a arătat că dincolo de ipocrizia incontestabilă a afacerii filmului, această industrie este una dintre cele mai puternice voci din lume cu capacitatea incredibilă de a se uni, de a se face auzită dincolo de granițele sale, de a mișca ceva în fiecare dintre noi, de a se lua foarte în serios și, cel mai important, de a scoate o parte de adevăr la iveală și de a schimba ceva.
Dar, din punctul meu de vedere, seara care s-a încheiat nu cu mult timp în urmă a reprezentat încă un pas major către ceea ce putem numi generic matriarhat. Sau o lume condusă de femei. Da, vremea femeilor a sosit! Asta s-a anunțat sus și tare.
Recompensată cu prestigioasa distincție Cecil B. DeMille (acordată de comitetul director al Asociaţiei presei străine de la Hollywood – HFPA) pentru impactul remarcabil asupra industriei de divertisment, minunata Oprah Winfrey a ținut un discurs la care îți vor da lacrimile. Te invit să acorzi 8 minute acestui moment pe care îl poți vedea în video-ul de mai sus.
Revenind la ținute. Decizia de a purta negru a fost luată în semn de protest față de agresiunile sexuale cărora femeile de pretutindeni le-au căzut victime. Mișcarea Time’s Up a adunat nume mari de actrițe, multe dintre ele făcând public faptul că au fost agresate sexual la un anumit moment al vieții lor. 
Negrul este o (non)culoare care se vede dificil în poze și care, din păcate, le-a șters pe multe reprezentante ale sexului frumos și deștept :). Dar designerii s-au străduit, iar cine a avut consilieri buni și ceva know-how, a reușit să impresioneze.
Ordinea imaginilor alese de mine este aleatorie, nu mi-am propus să fac un top ci doar să îți arăt care sunt, din punctul meu de vedere, actrițele cel mai bine îmbrăcate în negru pe covorul roșu la cea de-a 75 a ediție a premiilor Golden Globes.
Catherine Zeta-Jones a fost o apariție super sexy în această rochie Zuhair Murad Couture. Nu discutăm operațiile estetice… 🙂
Alicia Vikander îmi place de fiecare dată prin ”cumințenia” sofisticată a aparițiilor ei. Nici de această dată nu a dat greș în rochia Louis Vuitton.
Alison Brie, puternică și feminină în rochie și pantaloni. Rochia Vassilis Zoulias i-a stat superb și a fost perfect completată de coafură, machiaj, bijuterii și pantofi.
Dakota Johnson este o ființă diafană, superbă în rochia de catifea Gucci.
Maggie Gyllenhaal are simț pentru modă, ceea ce a dovedit și prin apariția semnată Monse.
Într-o ținută Dior Haute Couture, compusă din blazer cu centură fină și fustă din tul și pene (în trend sezonul ăsta), Michelle Pfeiffer a fost deosebit de elegantă.
Nicole Kidman are un corp pe care poți pune aproape orice și îi vine bine. Alege deseori rochii foarte feminine și romantice cum este și cea Givenchy purtată aseară.
Susan Kelechi Watson a avut o apariție șaptezecistă în salopeta din paiete Monsoori. Love the hair!
Actrița irlandeză Saoirse Ronin este extraterestrială și super cool în rochia cu umeri supra dimensionați Atelier Versace.
WOW, WOW, WOW! Minuată apariția lui Zoe Kravitz în Lorraine Schwarz. Iar cerceii smarald sunt completarea perfectă pe tenul ei măsliniu.
Samara Weaving – îmi place la nebunie această rochie cu linie casual realizată din paiete. Nu m-am lămurit ce designer a semnat-o… știe cineva?
Yvonne Strahovski, simplu, rafinat și elegant în Kaufmanfranco.
Shailene Woodley in Ralph Lauren. O combinație care îmi place.
Lena Headey, relaxată și cool in Elie Saab.
Claire Foy într-un costum Stella McCartney. Love the look!
FOTO: Golden Globes 2018: Red carpet
***
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top