FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring… myself!

In perioada liceului am lucrat ca model in Romania. Am fost prezenta in numeroase prezentari de moda si in editoriale fashion ale revistelor pe piata la acel moment. Am cunoscut si am lucrat cu mai toti designerii autohtoni si pe multi ii apreciez deosebit de mult pentru talent, imaginatie si calitatea produselor. Venera Arapu se numara din punctul meu de vedere printre acestia. Tocmai de aceea am acceptat anul trecut sa reintru in pielea mea de model si sa pozez alaturi de un model profesionist (si ceva mai tanar 🙂 ) pentru colectia Spring/Summer 2016.

Echipa a fost minunata! Makeup-ul l-a realizat o veche prietena, minunata Mirela Vescan, iar parul meu balai a fost bine aranjat de tanarul, simpaticul si talentatul Alex Sarghe. Iar cadrul oferit de Gradina Botanica ne-a oferit suficiente motive de distractie si amintiri: am stat cu picioarele intr-un bazin cu tot felul de plante, am urcat la o inaltime de vreo 10m pe o scara ingusta rau si am ramas cu urme fizice dupa ce am baletat printre cactusi. Dar arta cere sacrificii, iar eu ma supun ei. 😊 Oare este nevoie sa va mai spun cat de tare mi-a placut? 🙂

De aproape doua decenii Venera Arapu experimenteaza cu o diversitate larga de materiale, teme si forme  si surprinde mereu printr-un design inovator si prin printurile senzationale care definesc brandul.FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring... myself!

Linia Venera Arapu Black SS16 te va purta intr-o lume a nuantelor electrice si a bogatiei florale, semnatura Venera Arapu poate fi usor recunoscuta prin efectul trompe l’oeil si prin îmbinarea materialelor contrastante: matasea si bumbacul intalnesc panza de in si denimul pentru a crea piese statement senzationale.

FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring... myself!

FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring... myself!

Brandul Venera Arapu are o audienta globala prin prezenta în buticuri de lux, cum ar fi Le Bon Marché, Barney’s  si Harvey Nichols. Colectiile sale sunt acum distribuite în peste 20 de tari, inclusiv Japonia, China, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Arabia Saudita, Franta, Italia si Statele Unite ale Americii, prin magazine specializate, dar si online prin shop-urile multibrand www.luisaviaroma.com si www.farfetch.com .

IMG_4022p

See Also

FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring... myself!

FASHION NEWS! Colectia Venera Arapu SS2016 starring... myself!

Începand cu anul 2014, linia Venera Arapu este disponibila online si pe www.venera-arapu.com.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top