Now Reading
Cum cucerești o femeie? Iată cât e de simplu!

Cum cucerești o femeie? Iată cât e de simplu!

Got you! Te-am păcălit! Cum îți poți imagina că e simplu? 🙂 Deși nu îmi place să recunosc, trebuie să spun că DA, femeile sunt greu de înțeles (evident, eu nu fac excepție)! Analizăm prea mult, ne gândim prea mult, ne răzgândim, azi vrem ceva, mâine încă ceva și tot așa… DAR PE CUVÂNT CĂ SUNTEM SIMPATICE! Și, zău așa, n-ar fi viața o plictiseală totală fără niște ființe atât de complexe ca noi? 😀

Eiii, și așa simpatice și complicate cum suntem noi, mai venim la pachet si cu un set de standarde înalte. MAI ALES când vine vorba de bărbatul alături de care ne dorim să fim. Știi despre ce vorbesc, nu-i așa? Tocmai din acest motiv, azi declar deschisă lista calităților pe care ar trebui să le aibă bărbatul perfect pentru noi, pentru că da, fiecare are în minte un șablon al perfecțiunii.

  1. Inteligența

Și asta cred că e valabilă atât în cazul femeilor, cât și în cazul bărbaților. Pur și simplu nu ai cum să reziști unei persoane care „știe”. Și nu vorbesc aici despre atotștiutori (o categorie de bărbați foarte enervantă, din punctul meu de vedere) și nici de un IQ dat peste cap, mai ceva ca cel al lui Einstein (poate deveni plictisitor), deși sunt convinsă că și Einstein, la vremea lui, făcea ravagii în rândul doamnelor când începea să povestească despre teoria relativității :D. Ci despre acea deschidere către nou, despre acea curiozitate de a afla cât mai mult, despre acea capacitate de a înțelege și de a da mai departe.

Indiferent de cum se schimbă timpurile, inteligența ne va da întotdeauna pe spate!

  1. Masculinitatea

Asta este o chestiune pe care am conștientizat-o acum muuult timp. Nu toți reprezentanții sexului tare sunt și bărbați în adevăratul sens al cuvântului. 🙂 Masculinitatea asta e o combinație între mai multe atribute: putere, energie, curaj, siguranță, asumare. O atitudine, un je ne sais quoi care ne tulbură de tot! 😀 Aș îndrăzni aici să includ și o oarecare pricepere la „meșterit” lucruri prin casă (mă rog, măcar așa că dă bine din când în când – cum el nu are pretenția de la mine să fiu o mare gospodină, nici invers nu trebuie exagerat – există specialiști pe care îi plătești să repare mașina de spălat), un domeniu pe care, trebuie să fim sincere, ei îl stăpânesc ceva mai bine.

Nu că noi n-am excela la schimbatul de becuri și nu ne-am descurca la șmecherii care implică fire, cabluri, patent, șuruburi, bormașini și altele. Dar e muuuult mai simplu să îi chemăm pe ei. Și-apoi, chiar sunt super sexy când se pun pe treabă… și poartă mănuși din acelea speciale! :))))

  1. Simțul umorului

Asta chiar e una dintre principalele calități pe care ar trebui să le aibă un bărbat ca să ne impresioneze! Cu o glumiță spargi gheața imediat. Sigur, acum depinde și ce fel de glumiță e, pentru că mai sunt și unii cărora nu le iese niciuna și riscă să pară niște clovni. Însă, de regulă, simțul umorului merge mână în mână cu inteligența!

  1. Grija și atenția față de noi

Sunt convinsă că orice femeie își dorește un bărbat care să fie alături de ea în fiecare moment, să o susțină, să o asculte și când povestește despre planurile ei de carieră, și când vorbește despre ultimele boacăne ale copilului și când descrie cu patos ultima pereche de pantofi achiziționată. Și daaa, vrem atenție chiar și atunci când trecem prin cele mai mici drame!

  1. Încrederea în sine

O altă calitate din categoria celor HOT HOT HOT. Pur afrodiziac. Nu e nimic mai sexy ca un bărbat care știe că poate, care nu se teme, care este determinat și care, atunci când vorbește, te face să crezi că, indiferent de problemele care apar, el va găsi o soluție și le va rezolva.

  1. Generozitatea

Punctul ăsta nu este doar despre bani, flori și cadouri, chiar dacă știu sigur că oricărei femei îi place să primească un buchet din florile care îi plac (nu, nu ne plac tuturor trandafirii roșii…), parfumul preferat sau o bijuterie (atenție mare la cadouri: nu cumpăra chestii scumpe doar ca să impresionezi). Alege ceva ce știi sigur că îi place sau întreab-o pe prietena ei cea mai bună.Un cadou prost ales este un mare turn off (zic eu).

Generozitatea se măsoară însă și în timpul pe care îl petrece cu tine, în atenția pe care ți-o oferă, în lucrurile pe care e dispus să le facă pentru tine, pentru că vrea să te ajute și să îți fie bine.

See Also

  1. Bunele maniere

Treaba asta cu bunele maniere nu s-a demodat. Că a început să fie pe cale de dispariție e altă poveste, dar cred că, mai devreme sau mai târziu, un bărbat lipsit de maniere te va dezamăgi. De la simplele gesturi, ca deschiderea ușii, la comportamentul lui față de femeie, față de prietenii și familia ei, la modul în care îi tratează pe alții: bunele maniere contează enorm!

  1. Romantismul

Eh, hai că doar nu credeai că uit de această calitate? Da, eu admir foarte mult bărbații romantici (să îi oferi un animăluț din pluș NU este romantic deloc, mai ales de la 15 ani în sus), bărbații care nu au senzația că își pierd masculinitatea dacă spun TE IUBESC, dacă își complimentează soțiile sau iubitele, dacă fac mici gesturi cheesy pentru ele și lista poate continua. Deci, includem niște inimioare în program? 🙂 Hihihi!

Buuun, am terminat cu mesajul către bărbați. Dar am un mesaj și pentru fete: primește ceea ce ți se oferă. Da, știu că trendul cu feminismul este într-o ascensiune fulminantă (revin pe tema asta). Dar nu uita să fii femeie. Nu dovedești că ești puternică dacă ții neapărat să îți deschizi singură ușa sau să cari sacoșele care te cocoșează. Cere ajutorul și primește-l când îți este oferit. Primește un compliment spunând mulțumesc, nu fâstâcindu-te. Și nu uita să fii chiar tu cea care îi stimulează inteligența, simțul umorului și… masculinitatea. Dacă vrei să ai parte de ele… 🙂

Sursa foto: www.outnow.ch

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top