Now Reading
Cum ne îngrijim pielea corpului primăvara și 3 creme de corp eficiente

Cum ne îngrijim pielea corpului primăvara și 3 creme de corp eficiente

Începutul de primăvară este pentru mine perioada în care am pielea incredibil de uscată. Din cap și până-n picioare. Așa că este obligatoriu să acord o atenție sporită acestui subiect pentru a mă simți bine … în pielea mea, de data asta chiar la modul concret. Crema de corp este nelipsită din kit-ul meu de frumusețe. Dar mai sunt câțiva pași pe care îi urmez pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum ne îngrijim pielea corpului primăvara? Specialiștii recomandă un aport de vitamine A, C, D, E și să bem multă apă pentru a hidrata corpul din interior. Dar ce facem cu pielea uscată din exterior? La mine au dat rezultate următorii pași:

Dușuri mai scurte și nu foarte fierbinți. Cu toții vrem să facem un duș atunci când ajungem acasă după o zi de alergătură. Dar dușurile fierbinți nu sunt tocmai bune pentru piele deoarece înlătură acele uleiuri naturale.

Cum procedezi:

  • Dușul să fie scurt (sub 10 minute)
  • Utilizează apă călduță – dacă apa îți înroșește pielea, înseamnă că este prea fierbinte

Exfoliază pielea. Este modul prin care elimini celulele uscate, lăsând pielea să respire și să absoarbă cu mai multă ușurință hidratarea pe care i-o oferi. Încearcă să utilizezi scruburi delicate, naturale, care să nu îți irite pielea (mai ales dacă o știi sensibilă). Exfolierea cu ovăz, tărâțe sau cu sare de mare este foarte eficientă.

Cum procedezi:

  • Amestecă fulgi de ovăz/tărâțe cu ulei de cocos, zahăr și apă călduță
  • Aplică pe suprafața corpului, lasă să acționeze 10 – 15 minute (cât reziști) apoi clătește
Ulei (Extra)Virgin de Cocos Premium 500ml | Nerafinat, 100% Certificat Organic, Extras la Rece si Unic Centrifugat

Hidratează pielea când este umedă. Tendința noastră este ca atunci când ieșim din duș, să ne ștergem imediat cu prosopul. Dar cel mai bun mod de a hidrata pielea este fix atunci când e umedă.

Cum procedezi:

  • Tapotează pielea cu prosopul și înlătură doar excesul de apă
  • Aplică imediat după, crema sau uleiul

Uite ce creme de corp hidratante am utilizat în ultima vreme și mi-au plăcut:

SOL DE JANEIRO Coco Cabana Cream

Gama de produse SOL DE JANEIRO m-a înnebunit! Este un brand inspirat de atmosfera braziliană (aia din imaginația noastră romanțată cu plaje de vis și femei și bărbați de și mai vis 🙂 – ați înțeles ceva din ce am vrut să zic? ), care include creme de corp, uleiuri, scruburi, sunt ambalate în recipiente superb colorate și au mirosuri care efectiv te transpun într-un alt univers – unul cu mult soare, nisip, mare și, eventual, un cocktail delicios.

Cea mai recent lansată cremă este cea cu nucă de cocos și vanilie și caramel și… ahhhh. Trebuie neapărat să o testezi. Este fabuloasă! Iar pielea rămâne moale și mătăsoasă. Yum!

See Also

SOL DE JANEIRO
Coco Cabana Cream (75ml)

SEPHORA COLLECTION Body Butter & Body Jelly

Guarana Body Butter are o textură bogată care se topește imediat pe piele. Senzația este de confort și hrănire. Mirosul, și de această dată, atât de plăcut că parcă îți vine să guști produsul (până acum am reușit să mă abțin dar nu știu cât voi mai rezista).

Ingredientele active în această cremă sunt shea, care oferă un efect reparator, și guarana, care completează cu o ușoară tonifiere. O să-ți placă. Și dacă totuși preferi ceva mai light, gama Sephora are și gel de corp cu aloe vera și apă de cocos.

Daytox Body Lotion – loțiune de corp

Este o loţiunea de corp fină, hrănitoare, care regenerează pielea stresată. Pielea se simte hidratată în mod optim şi este deosebit de fină la atingere.
Aloe Vera calmează pielea stresată, apără de radicalii liberi și luptă cu procesul de îmbătrânire (cât poate și ea). În compoziția produsului se mai găsește BioDtox, un complex 100% natural cu aloe vera, citrice și broccolli (de ce l-am avea doar în farfurie?! ), care, împreună cu acidiul hialuronicfac pielea mai fermă și cu aspect tânăr. 
Este un produs vega, netestat pe animale, fără coloranți artificiali și fără parabeni. Fix pe gustul meu!
***

 

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top