Now Reading
Cum scapi de vergeturi? BIODERMOGENEZA promite rezultate!

Cum scapi de vergeturi? BIODERMOGENEZA promite rezultate!

Vergeturile reprezinta una dintre cele mai intalnite probleme ale femeilor, iar tratamentele pe care le aveau pana acum la dispozitie pentru a scapa de ele nu ofereau imbunatatiri vizible. Problema vergeturilor nu este una strict medicala sau estetica deoarece aceasta afecteaza femeile si la nivel emotional. De multe ori, vergeturile apar pe sani, abdomen sau fund, iar increderea in sine a femeii scade, incercand sa acopere cat mai mult zonele respective. Nici barbatii nu sunt insa feriti de problema inesteticelor striatii.

Dupa ce ai investit sume considerabile in creme de tot felul care din pacate nu ofera rezultatele dorite, cu siguranta nu mai crezi ca ai sanse sa scapi de vergeturi. Nu-i asa? Exista insa o metoda dovedita stiintific ca reface 82-100% pielea cu vergeturi. Ea se numeste Biodermogeneza. Acest tratament ajuta la recuperarea completa a pielii cu vergeturi si chiar da rezultate.

Atenuarea vergeturilor se realizeaza treptat, iar rezultatele incep sa fie vizibile dupa a cincea sedinta.

Tratamentul are si un studiu in spate, pe 2000 de pacienti, monitorizati timp de mai mult de doi ani. Biopsiile realizate de catre cercetatori au aratat cum celulele vergeturilor au ajuns la starea similara cu cea de dinaintea instalarii imperfectiunii. S-au demonstrat cresterea colagenului, a elastinei din santurile vergeturilor si productia de noi melanocite, cu alte cuvinte apar celule cu pigmentul pielii care apoi se bronzeaza. Foarte important in acest studiu este faptul ca efectele tratamentului au fost cele dorite si faptul ca rezultatele s-au conservat in timp, fiind tratate vergeturi vechi de la 7 la 35 de ani.

Cum actioneaza tratamentul

Biodermogeneza asigura imbunatatirea aspectului vergeturilor indiferent de vechimea acestora. Tratamentul se realizeaza printr-o procedura precisa, prin care se poate afla inca de la inceput de cat timp este nevoie pentru a ajunge la cel mai bun rezultat. In majoritatea situatiilor, sunt necesare 20 de sedinte, realizate o data la 2 zile, care dureaza in general 40 de minute. Tratamentul nu doare, ci este in general placut si relaxant, iar contraindicatii nu exista”, explica dr. Andreea Iftimie, manager medical clinca Fazzada.

Atenuarea vergeturilor se realizeaza treptat, iar rezultatele incep sa fie vizibile dupa a cincea sedinta, iar vergeturile sunt umplute in medie cu 83,55% datorita multiplicarii colagenului si elastinei. De asemenea, s-a demonstrat faptul ca tratamentul nu are efecte secundare si nu cauzeaza limitari. Persoana care apeleaza la tratament se poate expune la soare imediat dupa sedinta, poate purta haine mulate, poate face bai fierbinti si exercitii fizice.

In plus, biodermogeneza functioneaza foarte bine si pe ten. Cativa stropi dintr-un “elixir magic” (contine aminoacizi si acid hialuronic) picurati pe fata, care apoi sunt introdusi profund in epiderm. Este o metoda blanda, noninvaziva, prin care se poate imbunatati semnificativ aspectul tenului. Este o procedura pe care o efectuez regulat (dureaza doar 15 minute!!!). Si pentru ca efectul este vizibil imediat, fata este luminoasa si intinsa, de fiecare data sunt intrebata ce mi-am facut la fata. Acesta este unul dintre raspunsuri (mai fac din cand in cand si cate un tratament facial la salon).

See Also

biodermogeneza

Daca va numarati printre persoanele care au vergeturi si care sunt in cautarea unei solutii de a scapa de ele sau daca vreti sa aduceti un plus de tinerete si prospetime tenului, atunci Biodermogeneza este o varianta care promite sa va ofere exact ceea ce visati: piele fara cusur!

Tratamentul se realizeaza la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, singurul centru de estetica medicala ce reuneste toate laserele de top la nivel modial aflate in portofoliul See.Try.Buy. Company. Clinica inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiindu-se prin tratamentele Pret-a-traiter pentru pacienti, pozitionarea ca si centru de excelenta in proceduri laser. Mai multe informatii pe www.fazzada.ro

FOTO: shutterstock.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top