Coafura rezistă cu extensii pentru volum. Uite așa!

Ca să fie clar de la început: extensiile despre care vă povestesc nu sunt un kitsch. Știu că sună și arată ciudat să îți aplici niște păr în plus, dar CREDEȚI-MĂ, câteodată este chiar salvator. 🙂 Și țin să mai precizez, că acest text NU prea este destinat bărbaților, care nu cred că sunt capabili să înțeleagă necesitatea și importanța unor obiecte de acest tip. Și nici nu trebuie!

Bun.

Care e treaba cu extensiile?

Păi, sunt niște șuvițe groase de păr natural, cusute și care se aplică pe/în păr cu ajutorul unor cleme (stil clic-clac).

Cum alegi niște extensii pentru volum?

  • Cumpără de pe un site de încredere. OK… 🙂 Când vei da căutare în Google ”extensii de păr natural”, te vei speria. Într-o proporție de 99% toate aceste site-uri au ca ”fețe reprezentative” niște fete cel puțin dubioase. Încearcă să nu te uiți. Fă abstracție. E greu. Știu. Dar încearcă. Va merita.
  • Vezi unde au fost fabricate! Alege o variantă europeană.
  • Prețul indică calitatea.
  • Extensiile e musai să fie din păr natural. Doar acestea pot fi vopsite, făcute permanent, coafate cu ondulatorul, placa, etc. 
  • Le cumperi într-o nuanță foarte apropiată de culoarea părului tău. Dacă vrei, le poți vopsi ulterior.

Cum îngrijești extensiile?

Pentru că sunt făcute din păr natural, ele trebuie îngrijite exact ca propriul păr, urmănd pașii tradiționali: șampon, balsam, tratament. Trebuie să le perii și să le tunzi.

Cum să arate părul natural când porți extensii pentru volum?

Dacă am zis pentru volum, înseamnă că vor fi la o lungime similară cu părul tău. Dacă tu ai părul până la umeri și vrei să îți atașezi extensii care să-l lungească până la talie, cred că ești pe pagina greșită. Această combinație va arăta o-ri-bil. Se vede că nu e părul tău. De la o poștă. Singura variantă în care merge să te joci cu lumgimea extremă este într-un shooting foto. Pentru a crea dramatism.

Pentru tehnica de prindere, vezi video-ul de mai sus.

Când porți extensii?

See Also

Cu siguranță nu în fiecare zi. Eu, de exemplu, le utilizez atunci când trebuie să prezint un eveniment care necesită o coafură rezistentă pentru mai multe ore. Sau la televiziune, dar la ocazii speciale… 🙂 De exemplu, la Eurovision. Și la o petrecere le poți purta pentru că, de la prea multă zbenguială, părul își va pierde ținuta.

Dar să porți extensii la plajă (am văzut eu acum câteva săptămâni), la piață, la birou sau… noaptea este, din punctul meu de vedere, prea mult. În plus, o purtare intensă poate deteriora părul fin și sensibil.

Extensiile de păr pentru volum sunt, în definitiv, doar niște accesorii care te pot ajuta în momentele cheie. Enjoy!

***

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top