Now Reading
Cum se schimbă ritualul de îngrijire a tenului toamna?

Cum se schimbă ritualul de îngrijire a tenului toamna?

Trecerea de la vară la toamnă influențează ritualul de îngrijire al tenului, pentru că odată cu scăderea temperaturilor se schimbă și nevoile pielii. Dacă în timpul lunilor călduroase pe primul loc era folosirea unor produse care să protejeze pielea de razele dogoritoare (și pe alocuri foarte nocive) ale soarelui, acum trebuie să ne axăm, întâi de toate, pe hidratare și regenerare. Tenul are nevoie de mai multă îngrijire decât pe timpul verii pentru că vântul și aerul rece îl fac să devină uscat și lipsit de strălucire, așa că noi trebuie să-l ajutăm să se refacă printr-un ritual de îngrijire corespunzător.

Crema de față
Așa cum toate femeile ar trebui să aibă în garderobă the litte black dress, tot așa ar trebui să fie și cu crema de față – să nu lipsească niciodată din rutina zilnică de îngrijire. It’s a must în orice sezon. Doar că, așa cum ne schimbăm garderoba odată cu trecerea anotimpurilor, la fel ar trebui să facem și cu tipul de cremă pe care îl folosim. Vara e bine să avem la îndemână o cremă mai ușoară, dar toamna trebuie să trecem la una mai hidratantă și care să ajute tenul să se refacă din interior.
Cred că fiecare dintre noi vrea un ten de Albă-ca-Zăpada: neted, ferm și tonifiat.

Crema Vichy Liftactiv Collagen Specialist nu numai că hidratează pielea, dar și reduce semnificativ ridurile și petele pigmentare, și asta mulțumită bio-peptidelor care stimulează producția natural de collagen de la nivelul pielii. Crema poate fi aplicată pe toate tipurile de ten și poate fi folosită atât dimineața, cât și seara. Conține vitamina C, care redă luminozitate tenului, apă termală mineralizantă, care ajută la întărirea barierei protectoare a pielii, și – ce e cel mai important – conține peptide, care acționează împotriva degradării fibrelor de colagen și stimulează producerea lui, ceea ce înseamnă că luptă împotriva îmbătrânirii tenului. Iar gama lor se află pe locul întâi în Europa* la categoria anti-îmbătrânire.

Fiole
Odată la ceva timp e bine să facem un tratament în profunzime de câteva zile pentru a lupta împotriva îmbătrânirii tenului. Și nu degeaba se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici. De altfel, cred că asta e cea mai bună descriere pentru fiole, având în vedere cât de multe beneficii aduc tenului și zonei gâtului.
Fiolele antirid Liftactiv Specialist Peptide-C de la Vichy conțin 10% vitamina C pură, bio-peptide și acid hialuronic de origine naturală. Se folosesc pe timp de zi și cu ajutorul lor o să recapeți strălucirea naturală a tenului și o să redobândești o piele mai netedă, fermă și regenerată. Ca să nu mai spun că ajută la reumplerea ridurilor, prin urmare tenul devine vizibil întinerit.

Fiolele de noapte Liftactiv Specialist Glyco-C vin în completarea lor și iluminează și netezesc tenul, totodată corectând imperfecțiunile și petele pigmentare cauzate de îmbătrânire și fotoîmbătrânire. Conțin 10% complex acid glicolic, vitamina Cg de origine naturală și acid hialuronic de origine naturală. Practic sunt ca o cutie a Pandorei, dar inversată, pentru că vin cu o mulțime de avantaje iar singurul neajuns e că…se termină.

Masca de față hidratantă
Un moment de răsfăț pentru ten măcar o dată pe săptămână cred că e la îndemâna oricui. Trebuie să recunosc că nu prea folosesc măști făcute în casă, prefer să le cumpăr. Pentru simplul fapt că sunt o variantă rapidă și foarte eficientă de îngrijire a tenului. Având în vedere că au scăzut temperaturile și tenul nostru are nevoie de puțin mai mult ajutor decât pe timpul verii pentru a păstra apa în piele, hidratarea ar trebui să fie unul dintre cuvintele cheie când alegem o mască de față.

Puteți căua măști cu acid hialuronic care pot fi folosite de toate tipurile de ten. Rezultatele pe care ar trebui să le obții sunt un ten mai catifelat, hidratat și reîmprospătat. Dacă o folosești de câteva ori pe săptămână o să observi că pielea capătă un aspect mai uniform și mai luminos. Iar printre beneficiile acidului hialuronic este efectul antirid, ingredient nemaipomenit când vine vorba de lupta anti-îmbătrânire a pielii.

Sau, pentru o îngrijire profundă antirid, poți opta pentru o cremă de noapte densă și hrănitoare, precum LVichy Liftactive Supreme Nuit.

Apa Vulcanică
Poate că ai auzit deja de efectele ei benefice și ai folosit-o vara ca să-ți calmezi pielea expusă la soare (și bine ai făcut), dar să știi că apa termală îi e de ajutor tenului pe tot parcursul anului. De ce spun asta? Cuvântul zilei – hidratare! În afara de asta, mineralele pe care le are în compoziție aduc și multe beneficii: au rol regenerator, antiseptic, antiinflamator și acțiune cicatrizantă. Poate fi folosită de toate tipurile de ten (chiar și cel sensibil) și în oricare moment al zilei. În cazul în care ai tenul uscat, ea va fi cu atât mai bună pentru tine, întrucât combate îmbătrânirea prematură a pielii, oferindu-i elasticitate și rezistență. Și să știi că dacă o ții la rece și o aplici pe față dimineața nu numai că are un efect răcoritor, dar o să te și ajute să reduci aspectul de față umflată.

See Also

Datorită celor 15 minerale pe care le are în compoziție, Apa Vulcanica Vichy fortifică tenul și ajută la regenerarea lui, astfel că pielea feței capătă un aspect mai sănătos și mai strălucitor. Pe lângă asta, nu numai că reduce dimensiunea porilor , dar și acționează ca o bariera de protecție. Practic este aliatul de zi cu zi împotriva vremii potrivnice și a poluării, care ne agresează constant tenul.

Cu alte cuvinte, pentru a avea o piele frumoasă trebuie să avem constant grijă de ea și să ținem cont de nevoile specifice ale tenului în funcție de anotimp. Toamna trebuie să ne menținem tenul hidratat și să îl ajutăm să se regenereze folosind produse care îl hrănesc în profunzime.
Tu ai încercat până acum produsele de mai sus? Daca da, spune-mi cum ți s-au părut.

* Tot segmentul de antiageing (adica Liftactiv + Neovadiol), overall brandul Vichy este no. 1 anti-ageing în Europe – ar trebui să insoteasca acest claim de diclaimer – *Conform Studiu IQVIA, segmentul de produse de îngrijire anti-îmbătrânire, în volum și valoare, pentru perioada 2017- martie 2019, efectuat în Franţa, Italia și Spania (în farmacii și parafarmacii); în Germania, Belgia, Olanda, Elveția, Grecia și Austria (în farmacii).

** Până pe 18 octombrie, pe emag.ro găsiți reducere la toate produsele din gama Liftactiv, inclusiv fiolele și crema Liftactiv Collagen Specialist, în limita stocului disponibil.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top