Despre LPG numai de bine

O lunga perioada de vreme am refuzat sa incerc orice fel de tratament corporal in afara masajului clasic. Sunt de parere ca sportul si alimentatia reprezinta, pentru cei care pun pret pe aspectul corpului lor, calea cea mai corecta catre rezultatele dorite.

De curand insa mi-a starnit curiozitatea un tratament care promite sa imbunatateasca semnificativ zonele problema ale corpului, pe care fiecare dintre noi le avem, ca doar nu suntem Giselle Bündchen (chiar si ea s-ar putea sa se lupte cu anumite imperfectiuni, care noua ne scapa 🙂 ).

Este vorba despre LPG, un aparat revolutionar, care cu ajutorul vacuumului si al rolelor motorizate, care se invart independent una de cealalta, efectueaza un masaj lipolitic, realizand o remodelare a siluetei si o inlaturare a celulitei persistente. In urma lipolizei, celulele adipoase se sparg si se elimina prin cai naturale, fiind preluate de circulatia limfatica.

Acest masaj lipolitic este bun pentru orice persoana indiferent de sex, dar barbatii pot beneficia un program special creat si adaptat lor (in sfarsit se pot simti si ei bagati in seama intr-un mod personalizat de industria frumusetii).

De asemenea, acest aparat poate efectua si un program de fermitate, prin stimularea fibroblastilor, care ajuta la refacerea fibrelor de elastina si producerea de colagen, responsabile de tonusul corporal.

Eu imi doream un tratament care sa vina in completarea orelor pe care le petrec la sala sau la alergat, si care sa-mi dea un plus de fermitate – mai ales inainte de a merge la mare :). Mi-a luat ceva pana am reusit sa-mi fac curaj si sa stabilesc o programare la Synergy Day Spa, deoarece imi era teama de durere si de eventuale vanatati.

Tratamentul incepe in cabina LPG cu o discutie cu terapeutul, care trebuie sa studieze corpul, sa-l cantareasca si sa-l masoare, dar sa afle si eventualele probleme de sanatate. Pasul doi este aplicarea unei creme termice, iar apoi se imbraca costumul special. Abia peste el se trece cu dispozitivul “minune”.

Cabina LPG - Synergy Day Spa
Cabina LPG – Synergy Day Spa

Am constatat ca temerile mele au fost nejustificate, deoarece tratamentul este doar putin dureros (desigur acest aspect tine foarte mult si de gradul de suportabilitate al fiecarei persoane in parte, de zona corpului pe care se lucreaza dar si de gradul de intensitate cu care se face procedura), pe alocuri chiar a fost foarte placut si relaxant, fiind asemanator cu tapotamentele efectuate de un maseur profesionist. Dupa cele 35 de minute cat dureaza o sedinta standard as mai fi vrut sa stau 😀

Eu am facut abia 4 sedinte de LPG si deja coapsele imi arata mai bine (eu asa cred :)). Dar ca orice tratament corporal, se recomanda un anumit numar de sedinte, in functie de necesitatile fiecarui client, la care adaugam si o frecventa de 2-3 ori/saptamana. Acest numar de sedinte se stabileste inca de la diagnosticarea corporala, despre care v-am spus, impreuna cu medicul responsabil. O sedinta de LPG dureaza intre 35-45 minute iar intensitatea cu care se lucreaza se adapteaza fiecarui client!

Tratament LPG
Tratament LPG

Deci cu ajutorul LPG-ului corporal se pot intinde tesuturile, stimula sistemul limfatic, imbunatati microcirculatia, fermitatea si elasticitatea pielii, si reduce celulita.

See Also

Aceasta procedura are realmente rezultate incredibile. Totusi este foarte important sa tineti cont ca sportul practicat consecvent si o alimentatie sanatoasa si in cantitati rezonabile, nu pot fi inlocuite de nici un aparat. Tratamentele corporale, in general, ar trebui sa fie o completare a obiceiurilor sanatoase si nicidecum nu le pot inlocui.

Exista si varianta de LPG facial despre care o sa va povestesc dupa ce-l voi incerca! 😉

Pana atunci insa, abia astept sa ajung la mare si sa ma bucur de soare si caldura!

LPG corporal si facial este un tratament disponibil la Synergy Day Spa (str. Jean Monet nr. 47), nr. tel. 0758.05.00.55

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top