Now Reading
Neovadiol Complex Substitutiv de la Vichy, secretul tenului revitalizat

Neovadiol Complex Substitutiv de la Vichy, secretul tenului revitalizat

 

 

Inainte de a citi acest articol va rog sa va uitati la acest scurt film. Promit ca o sa va placa mult!

Asa e ca te-a cuprins un sentiment de usoara tristete vazand modul in care ti se va schimba tenul? Pentru ca inevitabil el va suferi acele modificari nedorite. Departe de mine orice gand depresiv, dar I can’t stop wondering: cum ma voi vedea pe mine si cum voi vedea viata peste 20 de ani? 

La finalul anului trecut am participat la un eveniment deosebit datorita locului in care s-a desfasurat, modului in care a decurs si, mai ales, pentru starea ravasitoare cu care am plecat. Pentru ca m-a facut sa ma gandesc ca viata trebuie traita acum si aici. Am sorbit cuvintele Oanei Pellea despre doua femei: una de 20 si ceva de ani, care nu gusta viata asa cum ar trebui la acea varsta, si o femeie care la cei 80 de ani s-a indragostit ca la 20. Prin povestile celor doua protagoniste, m-a facut sa inteleg ca fiecare varsta este atat de frumoasa si daca uitam sa o traim si sa o experimentam asa cum ar trebui, timpul si tineretea vor trece pe langa noi.  

Cand vine vorba despre pielea sanatoasa, expertii laboratoarelor Vichy sunt intotdeauna alaturi de femei. De peste 80 de ani, acestia isi folosesc cunostintele privind mecanismele pielii in beneficiul femeilor. De 80 de ani, urmaresc stilurile de viata şi le analizeaza in mod constant nevoile pentru a le ajuta sa aiba o piele sanatoasa, indiferent de varsta sau de provocarile pe care le intampina.

DHEA, cel mai abundent hormon steroid de la nivelul pielii, actioneaza pozitiv asupra epidermei, a dermei si asupra productiei de sebum, care scade o data cu varsta.

Menopauza, o etapa semnificativa a vietii femeilor, impreuna cu multiplele schimbari pe care le produce la nivelul pielii, a fost studiata intensiv de Laboratoarele Vichy. Laboratoarele Vichy au investit 14 ani pentru cercetare si au inregistrat 13 brevete pentru a obtine formula ideala care sa actioneze asupra semnelor cutanate observate pe timpul menopauzei. Specialistii Vichy au creat astfel un complex puternic de ingrediente dermatologice active care actioneaza asupra indicatorilor cutanati afectati de menopauza. 

La crearea gamei Neovadiol, acum 15 ani, Vichy s-a evidentiat ca fiind primul brand in tratarea pielii lipsite de densitate, confort, luminozitate si prospetime. Iar acum, pentru prima data, un produs de ingrijire a pielii ar putea compensa impactul menopauzei asupra imbatranirii pielii pentru a reda confortul si increderea femeilor. 

DT__1627

 

See Also

Vichy continua povestea Neovadiol si are grija de pielea femeilor aflate in perioada de dupa instalarea menopauzei, facand un nou pas prin descoperirea impactului “hormonului tineretii” asupra pielii. Astfel, Vichy a creat Neovadiol Complex Substitutiv, prima crema a carei formula este capabila sa compenseze efectele menopauzei asupra pielii. Practic, vorbim de o formula care “transforma” pielea femeilor in toate privintele, reinfuzand-o cu tinerete.

Avand o aroma naturala, parfumul cremei Neovadiol produce, de asemenea, bunastare profunda si o senzatie de piele revitalizata si sanatoasa. Preponderent verde si florala, aceasta combina note de mar si ceai verde cu iris si iasomie, culminand intr-o nota de baza delicata de mosc si violete.

Astept cu multa curiozitate sa aflu ce rezultate ati avut dupa ce ati utilizat crema!

Neovadiol Complex Substitutiv de la Vichy, secretul tenului revitalizat

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top