Now Reading
O privire în interiorul sufletului: Cauzele spirituale ale bolilor

O privire în interiorul sufletului: Cauzele spirituale ale bolilor

Când împotriva ta se întreprinde ceva neplăcut, nu răspunde în același fel. Nu servi cu rău, răului! Te poți opune la nivel fizic, însă la nivel spiritual și energetic păstrează-ți o atitudine de smerenie, de blândețe. Manifestă iubire față de cei din jur și fii conștientă că orice neplăcere este cauzată de imperfecțiunea ta. Un lucru nu doar greu de înțeles, dar și de asumat. Cauzele spirituale ale bolilor, despre asta vorbim astăzi. 

Eu sunt de părere că o astfel de atitudine ne poate feri de boli, ne ameliorează destinul și ne curăță karma. Orice durere îngropată adânc în interior, orice pângărire sufletească pe care ai suferit-o în copilărie (inclusiv la nivel subconștient) reprezintă un pericol. Chiar și cea mai mică ranchiună sau melancolie dureroasă dăunează la nivel energetic, iar apoi fizic.

Dacă nu te încrezi în partea spirituală a vieții și o iei ca pe o balivernă, mare cât casa, atunci acest articol nu-i pentru tine.

Vreau sa precizez în schimb, că știința modernă înțelege că somatizarea este un fenomen real, iar că relația dintre minte și corp este automată și involuntară. Termenul de somatizare a apărut pentru a descrie anumite boli fizice care păreau să necesite și o explicație spirituală. Hemoroizii, ulcerul, psoriazisul etc sunt afecțiuni psihosomatice care apar din cauza faptului că ORICE boală fizică este activată și agravată de emoții negative și stres.

Psihosomatica este știința care se ocupă de înțelegerea influenței evenimentelor mentale și emoționale asupra corpului.” Aceasta studiază legătura dintre impactul gândurilor umane și afecțiunile fizice.

Serghei Nikolaevici Lazarev, un bioenergetician rus consideră că sunt multe cauze pentru care boala apare, mai întâi la nivel energetic, apoi fizic. Iată-le:

Prima cauză

Majoritatea proceselor care au loc în viață sunt îndreptate către eliminarea blocajelor dintre conștiință și subconștient. Până acum 100 de ani, subconștientul era în principal, apanajul filosofiei, artei, a unor școli ezoterice. În prezent, mă bucur să știu că medicina s-a aliniat într-un fel acestui proces. Subconștientul asimilează „noroiul energetic” cu o viteză colosală. Sentimentele și trăirile urâte care pătrund în subconștient pot fi controlate greu de om. Astfel, porunca biblică: Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ți fie bine și să trăiești ani mulți pe Pământ…, nu este doar o vorbă în vânt. Raporturile față de părinți TREBUIE întotdeauna respectate, indiferent de suferințele pe care aceștia ți le-au cauzat.

Lazarev consideră că regulile care au existat în societate încă, de la începutul lumii protejează împotriva ruperii celor mai subtile și profunde câmpuri energetice dintre oameni. 

Mai exact, relațiile dintre noi sunt determinate de niște coduri aflate în câmpul energetic al Universului. Câmpul fiecărui individ conține un kit de programe care determină inter-relațiile cu cei din jur. M-a frapat să aflu că fiecare sentiment de ură, invidie, iubire etc pe care le nutresc ceilalți față de un individ, corespund cu strictețe cu ceea ce e sădit în karma sa. Poate de aceea sunt oameni (pe care îi știi și tu) care în permanență suferă de accidente, pierderi de tot felul, sunt jigniți sau invidiați.

În câmpul omului sunt conținute programe informaționale ale atitudinii față de el, dar și programe ale atitudinii acestuia față de ceilalți. De aceea, nu răspunde răului cu rău!

Dacă întâlnești ură în calea ta, seamănă iubire deoarece și cea mai mică fărâmă de răutate constituie o tentativă de atac bioenergetic (asupra unui om și Universului) provocând deformări în structura câmpului. Astfel, apar bolile! Plus că oameni sănătoși, nici nu își permit să țină supărare. Iartă din suflet și răspunde cu bine, binelui și cu mai bine, răului!

Cauza a doua

Unul dintre cele mai grele „păcate‟ este să ucizi iubirea. Numesc păcat cu toată asumarea din lume pentru că, sunt atât de mulți oameni care „aleargă‟ prin viață făcând zeci de victime în urma lor. Pentru a omorâ (inclusiv la nivel emoțional) pe cineva trebuie să ucizi în tine iubirea față de el. Iar de aici, până la boli nu a mai rămas niciun pas.

Boala îndeplinește mai multe funcții. Prima este cea de avertizare, a doua cea de oprire a activității care împiedică dezvoltarea normală a omului, iar cea de-a treia reprezintă eliminarea mecanismelor care permit răspândirea informației negative.

Suntem cu toții interconectati. Copiii de azi sunt mult mai puternici și îndreptați spre spiritual decât am fost noi. Din păcate, foarte mulți părinți acordă prea puțină atenție formării spirituale a copiilor, concentrându-se cu precădere, asupra formării profesionale și materiale a puilor lor. Oare știai că, „Soarta și caracterul viitorului copil se formează în câmpul infoenergetic al părinților, înainte de concepție? În momentul concepției, ele deja există și-i determină viitorul‟, spune Lazarov. Dubiile dacă să fie părinți sau nu, dorința tatălui ca să aibă băiat, certurile în cuplu constituie o demolare a destinului copilașului.

Dacă copilul este bolnav, părinții trebuie să se gândească și la spiritul lui, nu doar la vindecarea fizică. Cu iubire poți vindeca tot, mai puțin cu atașament.

De aceea, în timpul bolii copilului multe depind de comportamentul, morala și chiar alimentația părinților. Renunțarea la carne, alcool, tutun este esențială și nu este un desuet. Supărările, reproșurile trebuie eliminate deoarece starea sufletească a părintelui influențează starea sufletească a copilului. Pentru ca cei mici să fie păziți de boli, mama și tata trebuie să înțeleagă un lucru esențial: copilul trebuie să fie sănătos sufletește.

Ai observat cumva că multe femei după naștere își îmbunătățesc sănătatea? Acest lucru se datorează iubirii pe care acestea o manifestă față de pruncii lor. Totul este ciclic, primești ceea ce oferi. Observi vraja care are loc?

Cauza a treia

Judecata față de ceilalți, vorbele urâte, jignitoare, intrigile făcute pe la spate, presupunerile despre X sau Y sunt periculoase. Acest obicei are ca urmare distrugerea dinților. Cauza paradontozei reprezintă bârfirea tatălui, suprasolicitarea karmei și alimentația incorectă.

Ia în calcul aspectul următor: când te gândești la cineva se crează un pod energetic între tine și persoana respectivă. Până aici e simplu, nu? Ei bine, în acest moment are loc un schimb de informație și energie, de aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care nu aduce beneficii. Inclusiv bârfa este încadrată la AȘA NU. Dacă vorbești pe cineva de rău, îi provoci un traumatism acestuia, dar și ție, prin pierderea de energie.

Cauza a patra

Mulți dintre noi, nici nu suntem conștienți de influență pe care o avem asupra oamenilor din jur. Dar această ocupație nu este tocmai inofensivă. Ai auzit de vampirism energetic? Ei bine, acesta presupune nu doar furtul unei anumite cantități de energie, dar și prejudicierea structurii fine a câmpului energetic. Acest lucru duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sănătății și psihicului. Astfel, apar bolile grave.

Cauza a cincea

Depresia este cancerul inimii. Orice gând de sinucidere este distructiv, atât pentru persoana în cauză, cât și pentru descendenții săi. Starea pe care medicii o numesc „depresie‟ este lipsa dorinței de a trăi (uneori ascunsă) și care poate provoca boli.

See Also

Dar care poate fi motivul pentru lipsa dorinței de a trăi?

Bioenergeticienii consideră că în câmpul persoanei apare un program de autodistrugere, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat cu trei sau patru generații în urmă. Cea mai mică decepție, aproape insesizabilă pe care părintele o poate simți în legătură cu copilul ei, îl poate afecta grav. Nemulțumirile referitoare la sexul copilului ( Eu mi-aș fi dorit băiat, nu fată!), faptul că fiul este bolnăvicios sau nu-i plac fructele după masa de prânz, orice sentiment cât de scurt, care este mai puternic decât dragostea ta față de copil, poate să treacă în câmpului energetic. De aici în subconștient, lucru care poate declanșa mari probleme.

Mai ales în timpul maturizării sexuale, programele subconștiente trec în câmpul energetic și de multe ori, apar disensiunile dintre părinți și copii. Cinci minute de dezicere de propriul copil pot costa ani mulți de reproșuri, certuri, angoasă, ură și dureri.

De exemplu, alcoolismul reprezintă un nivel scăzut de iubire. Această stare apare de obicei din cauza unor frustrări și reprimări din copilărie.

În concluzie, de noi depinde să eliminăm cauzele spirituale ale bolilor din viața noastră. Trăind conștient.

Antrenează-ți mintea să gândească în termeni de iubire, de bine, de frumos. Consider că lucrul acesta poate să ajute. Și cum totul este interconectat, iubirea înseamnă armonie la nivel de prezent, trecut și viitor.

Problemele de sănătate au în primul rând, o cauză spirituală din cauza unor blocaje energetice, complexe sau folosirii greșite a calităților din noi înșine. Dacă conștientizezi și încerci să repari greșelile printr-o atitudine frumoasă asupra vieții și semenilor, poți evita îmbolnăvirea unor organe sau ameliorarea (chiar vindecarea) unor boli. Dacă reușești să depășești blocajele (multe psihologice), cauzele bolilor vor dispărea, iar tu te vei bucura de o sănătate zdravănă.

Ce părere ai? Crezi că există o lume subtilă și cu adevărat profundă, care influențează de la destin până la sănătate, viața omului? Iar dacă te inspiră în vreun fel subiectul și dorești lămuriri,  scrie-ne în comentarii. Astfel pot pregăti partea a doua a materialului, centrată clar pe fiecare boală în parte și motivele pentru care se manifestă la nivel fizic.

Sursă foto: Pexels

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top