Now Reading
#SheDOER: Marina Aristotel (AVRA Aesthetic Institute)

#SheDOER: Marina Aristotel (AVRA Aesthetic Institute)

Ori de câte ori cunosc o femeie smart, curajoasă, care face lucrurile altfel și îndrăznește să pășească pe terenul inovației, îmi spun că este o #SheDoer pe care trebuie să o știe toată lumea. Este și cazul Marinei Aristotel, fondator și Managing Director al institutului de estetică AVRA. După ani de corporație și după ce a studiat Arta și Economia, două domenii care, deși total diferite, au ajutat-o să ajungă în punctul în care este astăzi, Marina a lansat institutul de estetică corporală și facială AVRA, care aduce în România tratamente revoluționare, non-invazive, pentru remodelare și rejuvenare, fiind destinat în aceeași măsură femeilor și bărbaților.

Despre acest proiect, despre pasiunea pentru frumusețe, dar și despre parcursul ei profesional ne povestește chiar Marina, într-un nou chestionar #SheDOER.

Cine este sursa ta de inspirație în viața profesională?

Mă bucur că am putut găsi inspirație în mulți dintre oamenii cu care am interacționat, iar persoana care mi-a servit drept model încă de când eram copil a fost mama mea. Ea a reușit să mă crească singură și să fie alături de mine în timp ce își dezvolta cariera într-un domeniu foarte competitiv. Astfel, am crescut cu credința că nu trebuie să compromiți familia pentru carieră sau invers. Cred în continuare într-o îmbinare fericită a celor două, și într-o carieră făcută cu pasiune.

Care este cea mai mare provocare cu care te-ai confruntat până acum în activitatea ta?

Cele mai solicitante momente, care s-au dovedit a fi și cele mai pline de recompense, au fost momentele în care am schimbat domeniul de activitate. La început am deținut o poziție de Marketing Manager al unei companii din domeniul telecom, ulterior am fost Brand Manager al Burberry în România, iar acum sunt antreprenor pe piața serviciilor de înfrumusețare și estetică. Fiecare etapă în dezvoltarea mea profesională a fost foarte solicitantă, deoarece a necesitat acumularea de noi cunoștințe și a reprezentat mereu o provocare prin necesitatea reajustării pentru a înțelege complexitatea pieței respective.

Dar cel mai mare succes de care te-ai bucurat?

Cred că succesul vine în multe forme în viața cuiva. Pentru mine un moment drag a fost când am fost invitată să ofer un interviu pentru cover story-ul revistei Forbes Life. Acesta mi-a oferit posibilitatea să povestesc despre propriile proiecte artistice și cum pot să îmbin pasiunea pentru pictură cu mediul corporate, atunci fiind brand manager Burberry. Am avut atunci oportunitatea să fac o analiză a întregului meu parcus profesional și să îmi stabilesc prioritățile.

De unde a venit pasiunea pentru frumusețe?

Cred că a venit natural, deoarece întotdeauna am avut un interes pentru artă, arhitectură, modă, practic pentru estetică în diferite versiuni culturale sau sociale. Așa am ajuns să descopăr acest domeniu în care contează armonia corpului, liniile ce definesc fiecare persoană. Consider că toți suntem diferiți și avem propria frumusețe pe care mă bucur să o descoperim împreună la AVRA Aesthetic Institute.

Ce noutăți oferi femeilor care vor să aibă grijă de ele?

Este mai ușor astăzi decât oricând să menținem frumusețea naturală, să corectăm cu blândețe semnele trecerii timpului și să ne modelăm definiția proprie a frumuseții fără vârstă. Toate acestea se pot realiza datorită evoluției domeniului esteticii care ne pune la dispoziție acum tehnologie non-invazivă și produse cu adevărat performante, ce se bazează pe o continuă cercetare.

Destinat în aceeași măsură femeilor și bărbaților, AVRA Aesthetic Institute oferă o varietate de tratamente bazate pe folosirea inovației tehnologice pentru remodelare corporală, refacerea fermității pielii, tratamentul celulitei, reducerea circumferinței abdomenului, taliei și coapselor, tratarea vergeturilor, rejuvenare vaginală, epilare definitivă cu laser și tratamente dermatocosmetice pentru probleme ale tenului precum pete pigmentare, cicatrici postacneice, riduri, piele flască sau ternă.

Preferatele mele sunt tratamentele faciale, de la măștile terapeutice PCA Skin până la tratamentele Jet Peel, ce includ trei pași de tratament: drenaj limfatic, hidrodermabraziunea și mezoterapia virtuală, care infuzează, fără ace, vitaminele și peptidele de care are nevoie tenul.

 Ce te face fericită?

Încerc să găsesc fericirea în lucrurile mici, mă bucur când pot petrece timp cu familia și prietenii, când citesc o carte bună sau admir un peisaj frumos.

Ce te enervează?

Când nu facem lucrurile cu asumarea responsabilității. Consider că din tot ceea ce facem putem învăța, indiferent cât de simplă poate părea o sarcină. Dacă o facem cu scopul de eficientizare a procesului și cu multă atenție la detalii, cu siguranță ne va ajuta să ne dezvoltăm. Îmi place să fiu înconjurată de oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac.

De câțiva ani au început să îmi atragă din ce în ce mai mult atenția lipsa de respect pentru natură și faptul că mulți dintre noi nu depunem nici cel mai mic efort să reciclăm și să ne educăm în acest spirit.

 Care este cel mai important lucru pentru tine?

Menținerea echilibrului în tot ceea ce fac, deoarece cred că asta mă ajută să mă bucur de fiecare clipă și să evoluez.

Care este cea mai frumoasă amintire pe care o ai?

Am multe amintiri frumoase, dar cred că cea mai senzorială amintire este prima dată când am făcut skydiving. Acest moment este un cumul de senzații, dar pentru mine a reprezentat și un moment în care am reușit să trec peste anumite temeri, să îmi dovedesc că pot face orice îmi propun.

Care crezi că este talentul cu care te-ai născut?

See Also

Cred că am un talent în a analiza situații și a găsi soluții, am un mod de gândire matematic și creativ deopotrivă.

Dacă ai putea da timpul înapoi, ce ai face neapărat?

Nu cred că aș vrea să schimb lucruri importante deoarece consider că fiecare suntem o aglutinare de experiențe, valori și crezuri ce ne definesc în fiecare etapă. Mi-aș fi dorit să fi făcut mai mult sport în adolescență, recent am înțeles importanța oricărui tip de activitate fizică pentru un stil de viață sănătos.

Un sfat pe care i l-ai da oricărei femei:

Consider că este important să ne asumăm feminitatea și să avem grijă de ea. În domeniul frumuseții este foarte importantă prevenția și mă ghidez după citatul lui Coco Chanel: “Natura îți oferă chipul pe care îl ai la vârsta de 20 de ani. Viața ți-l modelează la 30. Dar la 50 de ani primești chipul pe care îl meriți.” Combinând tratamente diferite și prevenind pentru a nu fi nevoit să tratezi, vom dobândi control asupra modului în care ne simți la fiecare vârstă.

It’s a men’s world?

Oricum ar fi, îmi place sa trăiesc în această lume, acum și aici :).

De ce ești un #doer?

Cred că sunt #doer deoarece mereu încep munca cu un obiectiv clar în minte. Reușesc să îmi analizez propria productivitate și caut constant moduri de a o îmbunătăți. Cred că nu contează doar multele ore de muncă depuse, ci și întâlnirea rezultatului la final. Zilnic încerc să păstrez un echilibru între calitate și cantitate, găsind propria motivare în activitățile în care sunt implicată. Mă bucur să fiu înconjurată de alte persoane care zilnic dovedesc prin acțiune că poți crește și poți realiza tot ceea ce îți propui.

Și nu în ultimul rând, îmi acord timp să mă bucur de atingerea obiectivelor intermediare ca un mod de a îmi aminti cum am ajuns acolo și ca o motivare pentru viitoarele obiective.

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top