Now Reading
Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te eliberezi de stres

Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit și să te eliberezi de stres

Uneori, cel mai rapid mod de a merge mai departe este să încetinești. Trăim un an ciudat, mereu pe repede – înainte, stresul este o umbră constantă, iar grijile zilnice ne răpesc de multe ori zâmbetul de pe buze și ne afectează starea de spirit. Femeile, în special acum, fac de cele mai multe ori slalom între munca de birou (care se desfășoară acasă) și viața de familie. Și da, știu că mereu rămâi fără timp și vitalitate și ți-ai dori câteva momente doar pentru tine, nu-i așa?

Stresul este considerat inamicul public numărul unu și nu de puține ori i-am făcut cu greu față. De cele mai multe ori nici nu-i observi prezenta pentru că știe să se insinueze cu ușurință în viața ta, în viața mea… Cu toate astea, dacă apar semne precum: dureri de cap, slăbiciune musculară, amețeli, oboseală, tulburări de somn, nervi întinși la maxim, chiar furie mocnită sau melancolie, o stare de spirit generală scăzută, stresul ar putea să fie cauza. Dacă refuzi cu obstinație să conștientizezi nevoia unei schimbări totale a modului de viață, vei avea doar de pierdut.

Spune STOP caruselului acesta numit viață stresantă și ia o pauză doar pentru tine. Pentru a face față lucrurilor care inevitabil apar, este de recomandat să fii OK cu tine. Știi bine că sunt la zi cu studiile din pshiologia motivațională, îmi place să aplic tehnicile de mindfulness și încerc să fiu cât mai dinamică. De aceea, cred că starea de bine este direct proporțională cu calitatea pe care i-o dau propriei vieții. 

De aceea, te îndemn să nu (mai) amâni grija față de tine. O sănătate fizică bună și un psihic de oțel, vor face din tine o învingătoare, o femeie fericită, o mamă mai bună, o soție mai înțelegătoare, o profesionistă curajoasă sau o fiică recunoscătoare.

Adevărul este că mereu mi-au plăcut poveștile. Cred că ți-ai dat seama deja dacă mă urmărești de ceva timp. Sunt o fană Walt Disney, Șeherezada și nu-l trec cu vederea nici pe Ispirescu. Cred că viața în sine este o poveste, iar eu sunt eroina. Ca orice protagonistă, am de înfruntat multe provocări, dar mai mereu găsesc soluții la balaurii zilnici. Nu-i niciun secret că sănătatea este un imperativ pentru mine, de aceea sunt mereu la zi cu analizele, am grijă să mă hrănesc corect, să consum multe fructe și legume și să fac sport.

Pe lângă asta, încerc să combat stresul prin somn suficient și suplimente alimentare. Astfel, i-am descoperit pe cei de la Zentiva care au lansat în premieră o gamă de suplimente naturale sub brandul românesc Aslavital. Fie că ai nevoie de mai multă energie ori ai nevoie să-ți întărești sistemul imunitar, să reduci stresul, să ai somn mai liniștit, să-ți îmbunătățești starea de spirit sau să-ți iei doza de frumusețe, Aslavital, suplimente alimentare face diferența.

Merg foarte mult pe ideea de prevenție, de aceea gama Aslavital suplimente alimentare se încadrează în standardele mele. Cred că în România subiectul prevenției nu este suficient discutat și prea multe femei se tratează în loc să prevină. De aceea, îți recomand să încerci produsul Aslavital Scut de imunitate, care conține un complex de vitamine, minerale și extract din fructe de ienupăr, recunoscut ca adjuvant în funcționarea optimă a organismului. Și cum iarna ne bate la ușă, iar contextul actual este încă un vis urât, trebuie să avem grijă de sănătate.

See Also

Te-ai gândit vreodată că viața este ca un joc de domino? Este suficient să cadă o piesă și jocul a luat sfârșit. De aceea, ai nevoie de ajutoare de încredere care să-ți facă zilele senine. Încearcă combinația de ingrediente unice precum Ginkgo biloba și vitamina B12, care vor stimula memoria, contribuind la menținerea concentrării în perioadele de stres și la funcționarea normal a sistemului nervos. Spune Adio stresului și bucură-te de Zile senine.

Gama de suplimente alimentare Aslavital are în componență produse cu ingrediente atent selecționate, pentru nevoi specifice: imunitate, energie, somn și frumusețe. O capsulă pe zi, timp de o lună, va reprezenta Scutul de imunitate pentru o viață sănătoasă (mai ales în perioada rece). Mai mult decât atât, îți vei recupera Zilele senine printr-o energie debordantă, o funcționare normală a sistemului nervos și starea de spirit generală foarte bună. Nu mă crede pe cuvânt: încearcă Aslavital suplimente alimentare și bucură-te la maxim de povestea personală.

Tu ești eroina, crede în povestea ta și zilnic luptă să fii cea mai bună versiunea a ta. Nu uita de tine, îngrijește-te, respectă-te și iubește-te!

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top