Now Reading
Suplimente pe care ar trebui să le introduci în ritualul tău zilnic

Suplimente pe care ar trebui să le introduci în ritualul tău zilnic

Oricât de mult ne-am dori să facem totul de unii singuri, trebuie să recunoaștem că, uneori, avem nevoie de ajutor.

Pentru că îmi doresc tot ce e mai bun pentru nutriția mea, știu că organismul are nevoie de niște ajutoare suplimentare. Dacă ai mai intrat pe site, probabil că ai observat deja că mă preocupă importanța vitaminelor și suplimentelor și aportul lor la starea noastră de bine. Și că ele fac parte din viața mea de multă vreme.

Evident, nu vorbesc în calitate de specialist în nutriție ci în calitate de om care a testat de-a lungul timpului destul de multe pe propria-i piele. Iar atunci când am luat suplimentele corecte și calitative, rezultatele au fost evidente.

Înainte de a îți spune ce suplimente ar trebui să introduci în ritualul tău zilnic, vreau să clarific două aspecte esențiale:

 1. Nimic nu înlocuiește o dietă sănătoasă. Corpurile noastre au nevoie să fie hrănite cu alimente diverse, proaspete, nutritive, integrale. Asta în teorie. În practică, este foarte dificil să acoperi cantitatea ideală de nutrienți pentru organismul tău din ceea ce mănânci. Din hrana zilnică îți vei lua cantitatea de bază dar nu pe cea optimă. Așa că te poți gândi la suplimentele alimentare ca la un boost care să dea celulelor carburantul optim pentru a funcționa.
 2. Nu toate suplimentele sunt la fel. Unii oameni cred că suplimentele nu funcționează pentru că nu fac alegerile bune atunci când le cumpără. Sfatul meu și regula de care țin cont atunci când cumpăr suplimente este că trebuie să fie de la producători specializați în așa ceva și recunoscuți ca fiind foarte buni în domeniu (este o regulă valabilă și când vrei să-ți cumperi pantofi buni – îi iei de la branduri specializate în asta, un ceas este cel mai bine să îl iei de la producători cu tradiție, echipament de ski de la cei care asta fac și nu de la branduri fashion și exemplele pot continua).Și da, produsele bune și eficiente sunt mai scumpe. Dar sigur nu vei da bani pe ceva ce nu funcționează.

Știu, pe piață sunt atât de multe oferte încât ți-e greu să faci o selecție, m-am documentat în stilul #doer, am testat și am ales tot ce e mai bun pentru mine dar și pentru tine.

Iată așadar 4 suplimente pentru minte și trup pe care ar trebui să le incluzi în rutina ta zilnică.

Lecitina: ține tot timpul pasul!

Navigăm zi de zi printre zeci de task-uri și foarte rar se întâmplă să luăm o pauză și să ne organizăm toate “folderele” din acest complex computer care este creierul nostru. Noi, persoanele active, avem des tendința de a ne suprasolicita și, când avem prea multe lucruri pe cap, tindem uneori sa uităm de altele. Prin urmare, avem nevoie de un ajutor care să sprijine funcționarea normală a sistemului nostru nervos iar, in acest caz, Lecitina este ideală, ajutându-ne pe mai multe planuri!

Beneficii:

 • stimulează sistemul nervos și îmbunătățește funcția cognitivă
 • îmbunătățește memoria și îmbunătățește funcția creierului
 • previne apariția nivelurilor ridicate de colesterol
 • întărește sistemul imunitar împotriva infecțiilor virale

Resveratrol pentru tinerețe

Resveratrol este o substanță extrasă din plante cu fructe de culoare închisă, în special din struguri.

Pentru că mai e foarte mult până la toamna, când se coc strugurii, e bine să avem în casă o doză de Resveratrol, un antioxidant puternic care are un efect extraordinar asupra organismului. În plus, Resveratrol este un produs cu o mulțime de beauty-beneficii în  în special în zona de anti-ageing. Pe mine efectele lui se văd cu ochiul liber după prima săptămână de administrare. Fața este luminoasă și întinsă.

Beneficii:

 • previne îmbătrânirea prematură
 • proprietăți antioxidante puternice împotriva radicalilor liberi

MSM, un aliat pentru sportivi

Pentru că fac mult sport, m-am împrietenit din prima cu acest supliment care are o mulțime de beneficii, în special pentru sănătatea articulațiilor. Vrei să nu îți “ruginească” articulațiile? Atunci trebuie să le menții flexibile prin sport, alimentație și să le ajuți prin suplimente corespunzătoare. Cum ar fi Metil Sulfonil Metan, o formă organică a sulfului, esențial în buna funcționare a articulațiilor.

See Also

Beneficii:

 • întărește țesutul conjunctiv
 • susține și îmbunătățește sănătatea articulațiilor

Magneziu pentru sănătate

Magneziul este un mineral esențial care nu ar trebui să lipsească din rutină ta zilnică dacă vrei să-ți menții organismul sănătos. Sunt atât de multe beneficii încât nici nu știu cu ce să încep. Iată care sunt cele mai importante:

 • ajută la menținerea sănătății musculare și la reducerea cramelor în sporturile și crampele premenstruale pentru noi femei
 • ajută la ameliorarea simptomelor legate de stres
 • contribuie la sănătatea sistemului nervos
 • ajută la o mai bună absorbție a nutrienților alimentelor și la producerea de energie de către organism

Și ca să revin la ce ziceam mai sus legat de costuri, poți sta cu ochii pe promoții care să îți înlesnească supărarea de suplimente calitative și mai costisitoare. Vestea bună pe care o aduc eu cu ocazia acestui articol este că la orice cutie de Lecitina, Resveratrol sau MSM, marca SOLGAR, cumpărată, primești cadou un flacon de Magnesium cu B6. Promoția este valabilă în perioada în limita stocului disponibil, iar sfatul meu e să nu o ratezi. Te invit să descoperi suplimentele SOLGAR AICI.

***

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top