Now Reading
Transforma rasfatul intr-o rutina saptamanala!

Transforma rasfatul intr-o rutina saptamanala!

Intr-o lume in care suntem intotdeauna pe fuga si ne dorim sa le reusim pe toate: sa fim cei mai buni la job, sa fim cei mai buni parinti pentru copiii nostri si, in acelasi timp, sa nu neglijam prietenii si viata sociala, zic eu ca ar fi bine sa ne luam un moment de respiro doar pentru noi, in care ne punem gandurile si prioritatile in ordine, in care ne intoarcem la noi si la valorile noastre. Si cred ca sunt in masura sa vorbesc despre asta, ok, sa scriu 🙂, pentru ca am experienta necesara, de vreme ce am acasa un sot, doi copii si mai multe joburi.

Dupa ce am trecut prin momente tensionate, ca nu-mi mai stiam capul de treaba, am reusit sa inteleg un lucru foarte important, despre care stiu ca multa lume nu-i acorda prea multa importanta. Iubirea fata de propria persoana, grija pe care ne-o purtam noua insine/insene si momentele de rasfat. Nu, nu este o atitudine egoista. As zice chiar din contra, este un gest altruist. Atunci cand avem grija de noi si suntem in armonie cu propria persoana, suntem multumiti si nu acumulam frustrari, vom fi mult mai disponibili sa oferim iubire si zambete tuturor celor din viata noastra, celor pe care ii iubim.

Intr-o lume in care suntem intotdeauna pe fuga si ne dorim sa le reusim pe toate: sa fim cei mai buni la job, sa fim cei mai buni parinti pentru copiii nostri si, in acelasi timp, sa nu neglijam prietenii si viata sociala, zic eu ca ar fi bine sa ne luam un moment de respiro doar pentru noi. Nu, nu este o atitudine egoista!

Din acest motiv am ales sa va povestesc astazi despre SPA, despre relatia mea cu acest concept si va invit sa ma urmariti in continuare.

M-am nascut si am crescut in oras. In cel mai mare si mai aglomerat oras din aceasta tara. Mediul urban este cel in care imi desfasor zilnic activitatea si, in principiu, sunt destul de bine adaptata la tumultul sau. Dar cu toate astea totul de jur imprejur devine tot mai solicitant si stresant. Efectele sunt lesne de remarcat de fiecare data cand ne pierdem prea repede rabdarea in trafic, cu copiii sau mai stiu eu in ce conversatie.

Am constatat ca dupa o vizita la SPA sunt mult mai fercita.

Am decis ca trebuie sa-mi fac timp saptamanal pentru mine si pentru starea mea de bine. Asa am constatat ca dupa o vizita la SPA sunt mult mai fercita. Stiti voi, hormonii aceia buni din creierasul nostru, mai exact dopamina si serotonina, isi fac din plin simtita prezenta.

Pe mine SPA-ul ma ajuta nemaipomenit pentru ca fac foarte mult sport. In urma cu doar cateva saptamani am alergat un semimaraton – adica 21km. Este o distanta considerabila care necesita recuperare. Asa am trecut mai usor peste durerile musculare (da, chiar daca esti bine antrenat, oarece dureri si febra musculara tot exista). Un masaj facut de o persoana cu care rezonezi energetic (foarteee important!!) este mana cereasca.

Inclusiv pentru eliminarea toxinelor o vizita la SPA este exact ceea ce ai nevoie, daca ti-ai propus o cura de detox. Tocmai de aceea nu uitati de apa, atat in perioada procedurilor, cat si in viata de zi cu zi.

See Also

Si daca tot nu te-am convins pana acum ca meriti sa te rasfeti, iata cateva motive in plus pentru care trebuie sa ajungi la SPA:

  • timp numai si numai pentru tine (orice om are nevoie de el);
  • poti avea un rendezvous impreuna cu jumatatea ta (da, la SPA se merge si in cuplu, este chiar foarte placut si genereaza momente de apropiere);
  • te poti bucura de o iesire cu cele mai bune prietene (altceva decat banalul shopping 🙂 );
  • te-ai hotarat sa incepi o etapa noua in viata ta;
  • vrei sa ai grija de tine pentru oamenii pe care ii iubesti (starea buna de spirit o va influenta simtitor si pe cea de acasa);
  • sigur ti-ai promis ca in acest an vei incerca ceva nou 🙂

Eu zic sa nu mai stai pe ganduri si sa cauti un SPA in care sa te destinzi timp de cateva ore. Apoi tare m-ar bucura sa-mi dai un feedback si sa-mi zici daca am avut sau nu dreptate cu cele scrise mai sus! 🙂

Articol publicat pe www.anahotels.ro. Citeste si alte experiente!

Foto: pixabay

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top