Now Reading
WEEK HIGHLIGHT: Am prezentat evenimentul Marie Claire!

WEEK HIGHLIGHT: Am prezentat evenimentul Marie Claire!

Cu siguranta cel mai frumos moment al saptamanii a fost pentru mine petrecerea revistei Marie Claire! A implinit 8 anisori frumosi de cand exista aceasta publicatie si in limba romana. Pentru mine Marie Claire nu inseamna doar fashion, beauty, travel, ci si probleme sociale ale femeilor din intreaga lume, o abordare foarte interesanta de fiecare data! 

Am prezentat petrecerea Marie Claire!
Foto: Stefan Ovidiu

Am fost tare incantata ca echipa Marie Claire Romania m-a ales pe mine sa prezint evenimentul! Si, culmea, de aceasta data nu am avut emotii… prea mari. Da, sunt emotiva chiar daca nu par… 🙂 Si am fost chiar simpatica – cel putin asa cred eu… si daca nu, nici nu vreau sa stiu. 🙂 Chiar ma gandeam cu o zi inainte, sa spun o fraza, ceva, in franceza. Si cum exersam eu in casa, vine fii-miu cel mic la mine (super vorbitor de limba lui Voltaire) si imi zice: “Mami, sa nu cumva sa vorbesti franceza!”. “De ce?”, il intreb eu nedumerita. “Pentru ca vei fi caraghioasa! Asa ca mai bine vin eu si vorbesc de undeva la microfon, iar tu faci playback. Dar sa stii ca voi vorbi intr-o franceza mai de balta, ca sa nu isi dea seama oamenii ca sunt eu.” M-a amuzat foarte tare planul lui pe care, trebuie sa recunosc, chiar m-am gandit sa il pun in aplicare… la un moment dat. 🙂

Am prezentat petrecerea Marie Claire!
Foto: Stefan Ovidiu

Dar bineinteles ca nu m-am putut abtine. Am pronuntat denumirea “Prix International du Parfum Marie Claire 2016” (deux mille seize) in franceza! Si mi-a iesit bine! Ha! 

Am prezentat petrecerea Marie Claire!
Foto: Stefan Ovidiu

Lasand gluma la o parte, petrecerea a fost foarte reusita, nu doar datorita locului in care a fost organizata, Clubul Diplomatic (I love this place!), ci si datorita Marei Coman (n.r. redactor sef) si a intregii echipe Marie Claire Romania, datorita muzicii frantuzesti, colturilor inedite pentru fotografii si a oamenilor cool pe care i-am intalnit. Si, bineinteles, datorita Alexandrei Ungureanu, care a cantat superb as usual.

 

Si pentru ca am amintit de fotografii, poza aceea superba de sus a fost facuta intr-un corner, special amenajat de fotograful Matei L. Buta – care imi este un fost coleg de scoala 🙂 How cool is that? Avea dreptate Laurentiu Diaconu-Colintineanu (colegul meu de banca din clasa I, ca noi, cei din Scoala Germana, suntem un fel de  grup “mafiot”, infiltrat peste tot 🙂 ). Chiar va invit sa cititi acest articol. O sa va placa.    

Foto: Silviu Covaci
Foto: Silviu Covaci

Revenind la poza, imi place muuult de tot! Cateodata, asa se leaga toate: rochie (Venera Arapu), coafura (Synergy Day Spa) si machiaj (myself 🙂 )!

See Also

Am facut si live pe Facebook (il puteti vedea pe pagina mea) si iata dovada ca este bine cateodata sa ai brate lungi… 🙂 M-a prins Stefan Ovidiu in flagrant!

LA MULTI ANI, MARIE CLAIRE ROMANIA!!! 

Yours,
S.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top