Now Reading
10 ţări unde ai şanse mari să-ţi găseşti un job bine plătit în IT

10 ţări unde ai şanse mari să-ţi găseşti un job bine plătit în IT

Un job bine plătit este visul oricui. Ți nu cred că mai e un secret pentru nimeni că domeniul IT este unul dintre cele mai generoase în ceea ce priveşte numărul de job-uri vacante, dar şi pachetul salarial. Vorbim de unul dintre domeniile cele mai dezvoltate, care oferă din ce în ce mai multe locuri de muncă, nu doar în întreagă ţară şi în întreagă lume.

Recunosc, acest domeniu a rămas pentru pentru mine în mare parte o enigmă, ştiinţele umaniste fiind punctul meu forte. Asta nu înseamnă însă că nu încerc pe cât posibil să mă pun la punct cu tot ce este necesar şi să mă familiarizez cât de cât cu termeni necunoscuţi precum software, sisteme, programare. Știu, n-am cum  să descifrez misterele acestui domeniu, decât la suprafață, dar ceea ce pot, și fac, e să-mi îndrum copiii s-o facă.

E bine să-i învăţăm pe cei mici de la o vârstă fragedă să se familiarizeze cu această limbă de circulaţie internaţională.
Prin urmare, dacă copilul tău prezintă măcar trei din cele cinci simptomele de mai jos, sunt şanse mari să-l aştepte un viitor strălucit într-un domeniul IT:

– Petrece mult timp în faţă calculatorului/tabletei/telefonului
Vorbeşte într-un limbaj digital – total străin ţie
– Preferă o oră de joc pe calculator în locul unui film la cinema
– Discută cu prietenii numai despre tehnologie digitală şi aplicaţii
Este interesat de noi aplicaţii, gadget-uri, tehnologii

La Junior Computer Academy copilul tău va găsi mediul educaţional potrivit pentru a-şi transformă pasiunile în reale şanse de dezvoltare pentru un viitor de succes.

Un research rapid m-a dus la cele mai căutate joburile din domeniul IT:

Software Engineer/Programator
Manager reţele de socializare
Administrator baza de date
 Dezvoltator aplicaţii mobile
Web designer/web developer

Am căutat si topul ţărilor care plătesc cel mai bine joburile din domeniul IT iar rezultatele au fost destul de variate. E greu să ofer cifre sau statistici, pentru că economia fluctează permanent iar datele găsite sunt destul de diferite. Am listat însă țările care apar  cel mai des in aceste topuri.

See Also

Evident, salariile variază în funcţie de experienţa candidatului. Se preconizează însă că venitul anual pentru pozițiile cheie din acest domeniu va fi în medie de 100,000$! Există companii care oferă beneficii precum maşină de serviciu, abonamente la diverse cluburi sportive dar şi program flexibil de muncă.


Iată 10 ţări în care ai şanse mari să te angajezi, pe bani frumoşi, dacă ai studii in domeniul IT-ului.

  • Elveţia
  • Anglia
  • Statele Unite ale Americii
  • Canada
  • Olanda
  • Australia
  • Germania
  • Suedia
  • Danemarca
  • Franţa


Prin urmare, primul pas al copilului tău în lumea IT îi va garanta succesul atunci când, că adult, va dori să lucreze într-o companie IT. Cum ți se pare o astfel de perspectivă?

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top