Now Reading
COUNTRY CHIC: Ținute chic și călduroase pentru un weekend de toamnă!

COUNTRY CHIC: Ținute chic și călduroase pentru un weekend de toamnă!

Îmi place acest subiect: cum ne îmbrăcăm într-un weekend de toamnă. Anul trecut pe vremea asta am făcut o postare în care sugeram câteva ținute sport-chic și foarte comode. De această dată păstrez partea de confort dar merg spre un country-chic. Se potrivește foarte bine cu starea mea din prezent dar și cu superbul loc în care am făcut pozele. Stai să vezi!
Toamna asta m-a prins într-o stare psihică și emoțională tare bună, cu o liniște interioară mai profundă chiar decât în trecut. Iar asta îmi stârnește dorința de a petrece momente departe de agitația orașului. Și cum nu aș fi crezut despre mine, am început să apreciez și chiar să caut locuri în care să uit de trecerea timpului. Prin urmare am reușit, în sfârșit, să ajung într-un loc pe care îl urmăream de ceva vreme pe Social Media: Păstrăvăria Brătioara.
Și am nimerit un weekend de vis, cu frunze arămii și ruginii, cu peisaje rupte din reclamele unui brand pe care îl ador și pe care îl port de foarte mulți ani: Weekend Max Mara. Așa că nu aș fi putut rata ocazia de a-ți arăta ce îmi place să port în momentele mele de relaxare.
Weekend Max Mara este o linie de life-style a grupului Max Mara, lansată în 1984 ca o colecție de ținute pentru… ai ghicit, weekend! 🙂 A devenit rapid un brand ușor de recunoscut datorită mixului de ținute lejere, chic, plăcute la purtat. Puloverele din lână fină sau cașmir, pantalonii din catifea reiată, paltoanele călduroase și gecile cu puf, toate în nuanțele predominante de bej, camel, grej, gri, maro (exact cele care îmi plac mie mult de tot) sunt prezente sezon de sezon în magazinele brandului.
Iar anul acest Weekend Max Mara are un atu în plus pentru că unul dintre tredurile sezonului toamnă-iarnă 2017 îl reprezintă tricotajele și paltoanele. Și dacă incluzi în aceste ținute chic și călduroase câte un accesoriu precum o pălărie sau un fular gros, ai toate șansele să arăți bine și să te simți bine.
 
 
Mie nu-mi place prea tare să fac din modă o teorie. Cred că trebuie să te îmbraci în așa fel încât să ți se potrivească. Așa că eu îți arăt cum îmi place să mă îmbrac în weekend. Și poate se potrivește și cu gusturile tale! 🙂
Foto: Horațiu Ionescu & Bogdan Mustățea
Locație: Păstrăvăria Brătioara
***
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top