Now Reading
7 calendare de Advent de făcut cadou de Sărbători

7 calendare de Advent de făcut cadou de Sărbători

Probabil ai observat și tu că, de câțiva ani încoace, încă de la finalul lunii noiembrie, magazinele încep să te ispitească în fel și chip. Și nu cu orice, ci cu cele inedite idei de cadouri, printre acestea numărându-se și calendarele de Advent.

Dar ce este Advent-ul și acest calendar?

Am crescut foarte aproape de tradițiile germane. Așa că una dintre acestea,  Adventul, îmi este foarte aproape de suflet. 

Adventul este o perioadă de așteptare, de speranță și anticipare. Această perioadă începe în a patra duminică înainte de Crăciun, așa că data diferă de la an la an, între 27 noiembrie și 3 decembrie. În fiecare dintre cele patru duminici de Advent se țin slujbe speciale, în pregătirea Crăciunului, iar în mijlocul familiilor este o tradiție aprinderea câte unei lumânări din coronița de Advent.

Un alt obicei în această perioadă este calendarul de Advent, el reprezentând expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, numărând la propriu, zi cu zi, până în Ajunul Crăciunului. Înainte de a fi o alergătură după cadouri, în Advent fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească sufletește, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera Crăciunului.

În plus, din punctul meu de vedere, aceste calendare se numără printre cele mai bune cadouri de Sărbători. Și dacă în copilărie mă bucuram extraordinar de tare de acelea care ascundeau în spatele fiecărei ușițe o bucățică de ciocolată, într-o formă neașteptată, acum mă bucur de unele adaptate vârstei și interesului de moment. 🙂

Calendarele de Advent la care fac referire îndeplinesc toate criteriile de care ai nevoie: sunt utile (le testezi, le folosești, adică nu sunt doar niște lucruri drăguțe pe care le uiți a doua zi), sunt potrivite atât pentru cineva apropiat, cât și pentru o persoană pe care nu o cunoști (de exemplu, un cadou pentru Secret Santa), iar ambalajul festiv se potrivește numai bine cu mood-ul Sărbătorilor.

Și pentru că-mi plac tare calendarele de Advent, am zis să scotocesc puțin prin oferta de anul acesta și să vi le propun pe cele care mi-au plăcut cel mai mult și care sunt destinate frumuseții. Și da, știu că suntem deja pe 10 decembrie, dar chiar și acum poți cumpăra unul și te poți bucura de surprizele lui chiar până anul viitor.

Set Gift Vegan Countdown to New Year, The Body Shop

Un set inspirat de petrecerile extravagante de Anul Nou, Gift Vegan Countdown de la The Body Shop include săruri de baie efervescentă, exfoliant pentru corp, produse de make up, o mască și o bentiță, toate ambalate într-o cutie în formă de stea.  Altfel spus, kitul ideal înainte de un party.

Luxury Advent Calendar Beauty, Douglas

Sezonul ăsta, Douglas propune un Advent cu un ambalaj adorabil și cu un conținut foarte bogat. Gel de duș, creme și serumuri, măști, fiole hidratante pentru ten, produse de make up numai bune de păstrat în geantă: toate acestea te așteaptă în Luxury Advent Calendar Beauty.

Lovely Advent Calendar, Douglas

O altă propunere de la Douglas, care își merită pe deplin titlul de LOVELY, este și această cutiuță drăguță, care are în special produse de corp și de baie. Măști, loțiuni de corp, creme, săruri de baie și instrumente de manichiură și pedichiură.

Advent Calendar, Marionnaud

Un Advent care îți va aduce doza de strălucire de care ai nevoie în acest sezon, cutia hexonală a celor de la Marionnaud include 24 de produse de make up și accesorii ce așteaptă să fie descoperite în fiecare zi.

Calendar Advent Luxuriant, L’Occitane

See Also

Știi pe cineva pasionat de Provence? Atunci fă-i cea mai tare surpriză inspirată de una dintre cele mai frumoase zone ale Franței. Calendar Advent Luxuriant de la L’Occitane chiar le are pe toate, de la uleiuri și geluri de duș cu arome senzaționale la parfumuri delicioase.

Set 24 fiole Babor Advent Calendar

Setul de 24 fiole este ideal chiar și pentru un cadou pe care ți-l faci ție însăți. El este destinat unei cure intensive de frumusețe pentru sezonul de iarna. Fiolele cu ser concentrat răspund nevoilor de frumusețe specifice: hidratare, strălucire, lifting, anti-age, într-un set cadou complet must-have. Personal, îl ador, și de câțiva ani buni mă bucur de rezultatele pe care mi le oferă această cură de 24 de zile.

Limited Edition Advent Calendar

Și pentru Kiehl’s este deja o tradiție ca în fiecare an să lanseze o colecție de Crăciun și un calendar de Advent în ediție limitată. Anul acesta este în format de bagaj și conține cele mai iubite produse din gama de îngrijire Kiehl’s. 

Foto: pixabay.com

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top