8 întrebări despre femei cu … Cosmin Tudoran

Ori de câte ori vreau să descopăr un vin bun, ştiu că pot apela cu încredere la… Profu’ De Vin. Adică la Cosmin Tudoran. Nu ştiu dacă e de la Ca$$a Loco (chiar, vă mai amintiţi când absolut toată lumea cânta VÂND FÂN? :D), Maga & Tudoran (cea mai nouă formulă în care face muzică – ascultă aici Pisici), de la televiziune, unde a avut câteva proiecte de succes, sau de la… vin, dar Tudoran se numără printre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc. Iar poveştile lui sunt absolut savuroase… numai bune de ascultat sau de citit la un pahar de rose. Dar, ca să nu spui că îl laud prea mult, te las să te convingi şi tu şi te invit să citești interviul de mai jos. Promit că o să râzi mult. 😀
Ce părere ai despre feminism?

Hmm, feminismul e bun la casa omului. Salut mișcarea și o susțin, cu mica precizare că feminismul îmi pare o parte necesară atunci când mâna puternică a masculului lipsește sau când fermitatea a dat bir cu fugiții. Și-mi plac tare mult feministele care duc dorul unui bărbat când ies cu pungile de la supermarket sau își cară singure baxurile de apă-n lift.

Ar trebui să conducă femeile lumea? Da sau nu? De ce?

Ar trebui să conducă o parte de lume. De altfel cred că pe undeva pe glob chiar o fac, iar societățile sunt mai bune. Unele alegeri feminine ar salva lumea de la măcel, cred. Nu ne-am mai certa în veci pe culori și nici pe cine duce gunoiul.

Ce gesturi de galanterie faci constant?
 
Aș zice că sunt un clasic, prefer galanteria normală, cavalerească, deși unele feministe încurcă treaba asta cu flirtul. 

Cine face primul pas? Dar pe al doilea?
 
Întrebarea asta e prea directă și nu lasă loc de bracare. Aș mai aduce în discuție și timpul, precum și dispoziția. E ca alegerea unui vin, uneori alb, alteori roșu, de câteva ori ea prima, roze, etc. E bine să te joci, cred, nu e o lege. Depinde de situație, context, persoană.

3 calități pe care trebuie să le aibă o femeie?
 

Să fie supusă, să tacă și să spele geamurile…

See Also

Glumesc, desigur. Aș zice că una dintre ‘calități’ și poate singura ar fi să recunoască chimia și să meargă cu valul. Nu cred în calități precum dotările unei mașini ABS, SRS, simț al umorului, etc. Cred în potrivire. Dacă e e, dacă nu e, nu e.


Ce discută bărbații între ei când vorbesc despre femei?
 
Cum să le sufocăm în somn de dragoste, cum să le punem pe piedestal, să le iubim, copleșim, d-astea. Usual stuff. Personal nu prea particip la discuții de casa scării la gura unei pungi de semințe și bere la pet.

Crezi că femeile mai au nevoie de bărbați?
 
Feministul din mine va striga nu, ne descurcăm și singure, dar să vină dom’le și cineva să ne mai bage mâna-n păr și să ne reașeze pe traseu.

Ce a schimbat la tine o femeie?
 
Multe. Și va mai schimba. Ideea mea este că partenerul trebuie să te ajute să evoluezi, bătutul pasului pe loc fiind cel puțin defectuos.
 
***
 
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top