Now Reading
Eisenberg, povestea unui brand cu origini… romanesti

Eisenberg, povestea unui brand cu origini… romanesti

Imi place sa descopar de fiecare data noi produse de ingrijire si sa incerc tehnologiile si formulele inovatoare ale industriei de beauty, dar, mai ales, imi face placere sa aflu povestile unor romani care muncesc si reusesc sa ajunga cu brandurile lor pe culmile gloriei. Astazi o sa va vorbesc despre Eisenberg, un brand pe care l-am descoperit recent, dar si despre omul din spatele brandului si despre eforturile sale neobosite de a inova. Ladies and gentlemen, meet José Eisenberg!

Universul lui José Eisenberg

José Eisenberg s-a nascut in Romania, intr-o familie de industriasi textilisti din Bucuresti si si-a petrecut copilaria in perioada comunista postbelica, toate bunurile familiei fiind confiscate din cauza regimului politic. Prin educatie, familia Eisenberg era puternic influentata de cultura franceza. La 13 ani, José Eisenberg a fost nevoit sa renunte la scoala si sa aiba tot felul de joburi marunte, dar a lucrat si in mici ateliere de arta, fapt care si-a pus amprenta asupra sa. A absolvit scoala ulterior, ca si candidat independent. La varsta de 21 de Eisenberg a inceput sa lucreze in industria modei din Florenta, Italia, unde a pus bazele unui atelier si ale unei fabrici de moda. A creat si a produs colectii pentru diverse case, in 1972, primind titlul de Cetatean de Onoare pentru contributia sa in industrializarea regiunii Basilicata din Italia. In 1974 a plecat in Statele Unite  pentru a lucra in tehnologie, in timp ce a continuat sa lucreze si in industria modei. In 1976 a lansat compania Eisenberg Data Systems (E.D.S., care a proiectat primul computer personal si prima tastatura detasabila).

In 1985, Eisenberg a intrat pe noi teritorii, ingrijirea pielii, punand bazele propriei marci care sa reflecte ideea sa de frumusete fara varsta. Treisprezece ani de cercetare si inca doi ani de teste clinice si medicale au pus bazele pietrei de temelie a brandului de ingrijire Eisenberg, fondat in 2000 si consolidat in 2001: Formula Trio-Moleculara®.

Eisenberg, povestea unui brand cu origini... romanesti

Un om al emotiilor si al rigorii, un iubitor al frumusetii si perfectiunii, un geniu in adevaratul sens al cuvantului, un om al simturilor si al sentimentelor intense, José Eisenberg are doua pasiuni care sunt fundamentale pentru viata sa si care definesc fiecare creatie a sa: inalta tehnologie si arta, in aceeasi masura cu o alta cerinta primordiala: EXCELENTA! José Eisenberg nu ii considera consumatori pe cei carora le plac produsele Eisenberg, ci persoane care au incredere in el si cu care isi impartaseste tot ce inseamna viata sa.

Produsele si formula lui Eisenberg

Toate produsele de ingrijire EISENBERG furnizeaza beneficiile Formulei Trio-Moleculare®, rezultatul a 15 ani de cercetare si dezvoltare in domeniul biotehnologiei: 3 molecule care stau la baza unei formidabile preventii anti-aging si corectii. Extraordinara combinatie trio moleculara completeaza selectia de ingrediente naturale, care stau la baza fiecarui produs de ingrijire cu actiune dedicata tratarii unei anumite necesitati. Aceasta descoperire stiintifica ii apartine in totalitate lui Eisenberg si este patentata la nivel mondial.

L’Art du Parfum este un concept unic prin care arta si parfumul se contopesc pentru a exprima esenta vietii, senzualitatii, luxului si frumusetii… José Eisenberg, mare iubitor de arta, l-a delegat pe Juarez Machado, figura cheie a artei figurative contemporane, sa traduca in picturi emotiile rememorate in procesul de creatie a parfumurilor sale, un parcurs senzorial in universul Eisenberg, pentru a descoperi o colectie luxoasa, la fel de pretioasa ca si emotiile pe care le starneste.

See Also

JOSE FEMME LADP Monde Boite et Flacon.

Portofoliul Eisenberg cuprinde produse de ingrijire pentru femei si barbati, machiaj si parfumerie. Brandul Eisenberg este prezent in cele mai luxoase retele de magazine din Europa, Asia si Orientul Mijlociu.

Sonja Argint Ionescu Eisenberg

In Romania produsele Eisenberg sunt disponibile din aprilie, in exclusivitate in magazinele Douglas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top