Now Reading
Hai la sala si fii tot timpul in forma!

Hai la sala si fii tot timpul in forma!

Stiu ca vara se apropie de final si ca acea motivatie de a face sport, de a avea un “beach body” impecabil incepe, usor, usor, sa se diminueze. 🙂 Serios, nici macar nu trebuie facut vreun studiu sau vreo statistica: pe masura ce trec lunile de vara, salile de sport devin tot mai goale. Si apoi vin aprilie si mai si brusc acestea se aglomereaza din nou. Insa aici intervin eu si va spun ca sportul este bun tot timpul. Si cel mai bine este sa nu intrerupeti deloc activitatea. Pentru ca indiferent ca este vara sau iarna, indiferent daca mergeti la mare sau stati in casa, in pijamale, miscarea va ajuta enorm. Si nu, nu ma refer aici doar la silueta, ci si la starea de spirit, la energia pe care o dobandim cu totii atunci cand facem sport.

Iar partea buna este ca apar tot mai multe oferte prin care suntem incurajati sa facem sport. Asa ca practic nu prea mai putem gasi scuze. De exemplu, incepand din luna iunie, abonamentele World Class s-au bucurat de un pret promotional pentru ca membrii si noii clienti sa se bucure de aceleasi facilitati si servicii la un pret “in forma”. Totul pentru ca vara sa debuteze in cel mai bun mod si sa fim intr-o conditie fizica excelenta in vacanta si nu numai.

Si chiar daca vara este pe final, incepand de astazi, pe site-ul World Class veti gasi un countdown cu o oferta avantajoasa pentru toate abonamentele World Class. Asadar, incepand cu 15 august, aveti la dispozitie 15 zile sa va reinnoiti abonamentele (in cazul in care sunteti client vechi) profitand de aceasta oferta sau sa va faceti un abonament nou, in cazul in care vreti sa va apucati de treaba (eu zic ca niciodata nu e prea tarziu!).

Mai multe detalii despre pachetele oferite de World Class, abonamente si cluburi gasiti pe http://vara.worldclass.ro/.

See Also

Hai la sala si fii in forma tot timpul! Pe mine acolo ma gasiti. Ce ziceti, ne antrenam impreuna? 🙂

 

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top