Now Reading
Pantofii Le Silla, eleganta si feminitate la picioarele tale

Pantofii Le Silla, eleganta si feminitate la picioarele tale

Faptul ca sunt innebunita dupa pantofi nu mai este demult un secret, iar de fiecare data cand descopar un brand care sa ma reprezinte prin creatiile sale, inima imi salta de fericire! Mai ales ca Le Silla, brand-ul despre care vreau sa va povestesc astazi, nu creaza orice fel de pantofi, ci adevarate bijuterii.

Povestea pantofilor Le Silla incepe in 1994, in regiunea La Marche, de catre Enio Silla si sotia lui Monica Ciabattini. Monica este directorul de creatie si Enio este designerul, fiecare colectie fiind o sinteza a ideilor lor. Acesta este un duo puternic: Monica pentru culori, materiale si accesorii, iar Enio pentru tocuri si ultimele detalii. Iar colectiile lor exprima exact modul in care ie vad femeia: frumoasa, sexy si diafana in acelasi timp. Fiecare colectie incepe ca o experienta noua, o pasiune noua. Sursa de inspiratie este o lume de vis in care femeile poarta cele mai pretioase lucruri pe care le au la dispozitie pentru a-si invalui picioarele in valoarea pe care o merita. Inspiratia reflecta romantism, seductie si adevarata feminitate.

Colectia primavara/ vara 2016

pantofi bijuterie2

In acest sezon, creatiile sunt inspirate din tema boho-chic, ceea ce le confera un aer ultra-feminin si un twist sexy fiecarui articol. Vedeta acestui sezon este perechea de suede Squaw cu imprimeu taiat cu laser, inspirat de americanii nativi. Mi se par aboslut superbi si cred ca sunt extrem de potriviti si pentru seara, dar si pentru zi (eu din pacate doar ma uit la ei, tocurile fiind prea inalte pentru mine).

pantofi bijuterie1

Seriile cu micro- cristale i-au facut pe cei de la Le Silla cunoscuti in intreaga lumea, iar anul acesta au revenit cu cateva piese de rezistenta distinctive – espadrile cu cristale Swarovski, intr-un cuvant eleganta la orice ora din zi! Aici in schimb nu am avut nici o sansa, am o pereche nude absolut de senzatieeeee!! 🙂 Femie nebuna, v-am zis deja! 

pantofi bijuterie3

See Also

Cu o doza fina de ironie, seria flip- flop si balerini este marcata cu cate un semn de intrebare si altul de exclamare din cristale Swarovski, la fel de indecise ca si noi femeile atunci cand vedem mai multe perechi de pantofi frumoase si nu stim pe care sa o alegem. 

pantofii-le-silla-eleganta-si-feminitate-la-picioarele-tale

Care sunt preferatii tai? 🙂

Pantofii Le Silla sunt disponibili in Romania prin magazinul Distinto sau online www.distinto.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top