Now Reading
BEAUTY NEWS! O invazie de flori de la KENZO

BEAUTY NEWS! O invazie de flori de la KENZO

In aceasta primavara, cred ca am testat toate aromele posibile. Iar cele florale raman in continuare favoritele mele, mai ales ca este sezonul lor, asa ca merg cum nu se poate mai bine!

In aceasta luna, Kenzo celebreaza reintoarcerea primaverii printr-o invazie de  flori in stil pop. Emblematic pentru aceasta linie inca de la lansarea sa de acum 16 ani, macul revine mai jucaus si mai dinamic, iese din asfalt, infloreste si raspandeste fericire si optimism in tot orasul. Macul Kenzo face lumea mai frumoasa!

Flori peste tot – asta isi propune Kenzo sa iti aduca odata cu lansarea celor doua parfumuri editie limitata: Flower by Kenzo, Eau Florale si Flower in the Air Eau Florale, pe care va propun sa le descoperim impreuna in randurile ce urmeaza.

FLOWER BY KENZO Eau florale

o-invazie-de-flori-de-la-kenzo3

O apa de toaleta proaspata, chic si moderna. Un tribut olfactiv adus vitalitatii celui mai proaspat anotimp: primavara. Maestrul parfumier Alberto Morillas, creatorul gamei FLOWER BY KENZO, semneaza si acest nou parfum.

Pentru FLOWER BY KENZO EAU FLORALE, am ales o infuzie de vanilie pe care am amestecat-o cu petalele de trandafir pentru a crea o explozie de maci. Este o aroma luminoasa si intensa care pastreaza note senzuale ale clasicului FLOWER BY KENZO, combinat acum cu accente de mosc pentru a-i oferi mai multa luminozitate. Este un parfum cu o prospetime contemporana si foarte jucausa.” Alberto Morillas, Maestru Parfumier

Trandafirul de Bulgaria formeaza nota de mijloc dominanta a parfumului FLOWER BY KENZO EAU FLORALE. Dar, de data aceasta, alte flori invadeaza parfumul: petalele de bujor, bobocii de trandafir si frezia imprumuta din prospetimea lor si aduc o atingere delicata florala. Notele de top suculente de grapefruit se deschid stralucitoare si vibrante, iar moscul alb invaluie parfumul intr-o feminitate jucausa si feminina. Un parfum floral contrastant cu o atingere pudrata delicata – semnatura iconica a parfumului FLOWER BY KENZO.

FLOWER IN THE AIR Eau florale 

Pe de alta parte, FLOWER IN THE AIR este o oda adusa prospetimii. Trandafirul stralucitor se combina cu notele subtile si delicate de boboci de para, iar notele ultra senzuale ale petalelor de iasomie adauga stralucire parfumului. Fructul pasiunii ofera doza perfecta de energie si buna dispozitie, iar acordul solar ii ofera o atingere radianta.

See Also

Pentru FLOWER IN THE AIR EAU FLORALE, am pastrat petalele de flori si baza de mosc, ce amintesc de senzualitatea pielii. Am ales trandafirul stralucitor si i-am accentuat prospetimea prin bobocii de para, iar fructul pasiunii adauga o atingere jucausa si tangibila. Acest parfum este aroma urbana a primaverii.” Alberto Morillas

o-invazie-de-flori-de-la-kenzo2

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top