Now Reading
Cadouri deștepte cu buget redus pentru oamenii deștepți din viața ta

Cadouri deștepte cu buget redus pentru oamenii deștepți din viața ta

Probabil că în următoarele patru zile te vei număra printre milioanele de cetățeni care aleargă înnebuniți prin magazine în căutarea de cadouri de Crăciun. Pentru mama, tata, bunici, copii, prieteni, cunoștințe, obligații… Vrei să le oferi ceva care să îi bucure. Asta este scopul tău, corect? Ei bine, cantitatea de produse înfrumusețate pentru Crăciun este năucitoare. Așa că șansele sunt mari să te pierzi printre tonele de oferte care îți iau ochii. Departe de a fi un specialist în alegerea cadourilor, am acumulat totuși ceva experiență în domeniu. Pentru că am în jurul meu foarte mulți oameni cărora realmente îmi face plăcere să le ofer ceva cu această ocazie. 

Dar ce? Cum aleg un cadou potrivit cu persoana? Cum mă asigur că nu este ceva ce va sfârși la coșul de gunoi sau ce îi va ocupa loc prețios în casă, fără a fi folosit vreodată? Sau care nu i se potrivește? Și ce fac cu costurile care însumate pot ajunge la niște cifre astronomice. Deoarece nu despre a cheltui sume imense este vorba.

Anul acesta am decis să fac un alt fel de cadouri decât în anii trecuți. Am plecat la cumpărături cu lista de nume și mi-am propus să ofer fiecăruia de pe ea cadouri deștepte. Pentru că cei cărora le ofer sunt oameni deștepți, dornici tot timpul să învețe ceva nou, să evolueze, să își pună mintea la lucru, să experimenteze. Îmi place să cred că cine se aseamnănă, se adună… așa că dacă pe mine m-ar bucura anumite lucruri, există șanse mari ca și celor la care vor ajunge cadourile, să fie la fel de încântați. Și așa am ajuns la … librărie. 

Da, într-o epocă în care consumerismul este la apogeu, în care parcă tot mai puțină lume citește și își ocupă timpul cu activități care nu implică tehnologie, genul de cadouri pe care le-am ales, au fost foarte bine primite. Și nu din complezență. 🙂

Așadar, iată lista cu câteva idei de cadouri deștepte, cu buget redus, care vor aduce bucurie oamenilor dragi și deștepți din viața ta. Garantat!

Jenga

Unul dintre cele mai mișto jocuri de societate!! Pe bune! Am petrecut multe ore super haioase alături de prieteni sau familie încercând să nu fiu tocmai eu cea care dărâmă turnul de cărămizi de lemn. 

Regulile sunt foarte simple. Jucătorii trebuie să scoată elementele din turn în așa fel, încât acesta să nu fie dărâmat. Elementul scos apoi trebuie așezat pe partea de sus a turnului. Așadar îl construim încontinuu pe parcursul jocului. Jocul de societate Jenga se joacă până când turnul se dărâma!

Este pentru oricine, indiferent de vârstă, sex sau pasiuni. Practic, n-ai cum să dai greș cu el. 

FASHION. A HISTORY FROM THE 18TH – 20TH CENTURY

Orice om îi trebuie un album TASCHEN în casă (vă rog, nu mă atenționați referitor la corectitudinea exprimării).
Modă, călătorii, artă, animale, tatuaje …You name it! Indiferent de pasiunea persoanei căreia ai vrea să îi oferi un astfel de cadou, editura TASCHEN are numai albume ilustrate spectaculoase. Care sigur vor fi apreciate într-o familie cu înclinații spre cultură și frumos. Și care probabil vor rămâne acolo timp de mai multe generații. 
 

AROMATERAPIA. BENEFICIILE ULEIURILOR ESENȚIALE

Uleiurile esențiale adună tot mai mulți adepți … pentru că funcționează!
Dar cum le alegem pe cele bune, pe cele potrivite pentru noi și cum le utilizăm? Universul uleiurilor esențiale este unul complex trebuie să-l studiezi un pic înainte de a-i trece pragul iar această carte îl explică foarte bine. Sunt sigură că ai printre prietenii tăi pe cineva pasionat de sănătate și de terapiile naturale.
De o astfel de carte sigur se va bucura. Și îi va rămâne la îndemână mulți ani înainte, atunci când va avea nevoie de o soluție rapidă. 🙂

GATEȘTE ÎN 15 MINUTE CU JAMIE

Unui prieten/unei prietene care măcar ocazional stă prin bucătărie ca să pregătească una, alta pentru familie, îi vor prinde foarte bine rețetele acestea ale lui Jamie Oliver și sunt exact ce trebuie să aibă în casă. Nu doar că sunt foarte gustoase, dar îndeplinesc un criteriu esențial în viața noastră: după cum zice și titulul, economisesc timp sau te ajută să nu-l pierzi. Pune cum vrei tu problema… 🙂

See Also

Joc WTF?

Acest joc poate fi oferit doar unor persoane foarte apropiate, cu mult simț al umorului și … dezinhibte. Acum eu recunosc că am jocul în casă de câteva luni … dar nu am apucat încă să-l desigilez. Dar ce să și facem cu atâtea zile libere…? 🙂
Creat pentru adulții îndrăzneți, “WTF?” este recomandat persoanelor de peste 18 ani, lipsite de inhibiții și care se pot laudă cu o minte murdară, putere de convingere și cu faptul că știu totul! :))) 
 
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top