Now Reading
FASHION NEWS! For Every Victory o colectie sport marca H&M, soon in store!

FASHION NEWS! For Every Victory o colectie sport marca H&M, soon in store!

For Every Victory 2Cand sportul face parte din viata ta, atunci sigur, sigur esti continuu in cautarea unor noi tinute cat mai avansate tehnologic si, de ce nu, si stilish! In cazul meu se aplica din plin aceasta regula. Si pentru ca uzez destul de repede echipamentele sport, purtandu-le des, am tendinta de a cumpara constant cate ceva nou, care sa-mi improspateze look-ul la sala sau la alergare (sotul meu desigur ca rade de mine de nu mai poate 🙂 ). Asa ca era firesc sa va anunt ca luna viitoare, pe 21 iulie, H&M lanseaza in magazine colectia capsula de articole sportive For Every Victory. Despre ce e vorba?

For every Victory este o colectie despre performanta si stil, iar contributia echipei olimpice a Suediei a fost una valoroasa in procesul de creatie. Rezultatul il constituie articolele tehnice de sport foarte moderne, care pot fi purtate de catre oricine“, spune Pernilla Wohlfahrt, Director de Design si Creatie la H&M.

For Every Victory 7

Colectia este formata din piese sport de baza si de antrenament, a caror functionalitate si performanta a fost testata de catre echipa olimpica suedeza. Sportivii au venit cu propriile recomandari pentru imbinarea designului cu functiile specifice. H&M a realizat tinutele pentru echipele olimpica si paralimpica care vor reprezenta Suedia la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, inclusiv uniformele pentru ceremonia de deschidere, articolele selectate pentru competitii si tinutele pentru ceremonia de premiere.

For Every Victory 1

Culorile predominante ale colectiei For Every Victory sunt negru, gri, roz prafuit si auriu. Materialele din care sunt realizate tricourile functionale, pantalonii si colantii, precum si bustierele permit aerisirea si contribuie la cresterea performantei. De asemenea, la realizarea echipamentelor s-a utilizat poliesterul reciclat, dovedind astfel ca articolele tehnice de sport pot fi si sustenabile.

See Also

For Every Victory 8

Abia astept sa probez si sa le testez in actiune!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top