Now Reading
[Video] Cum scapi de grăsimea de pe braţe

[Video] Cum scapi de grăsimea de pe braţe

Brațele se numără fără doar și poate printre cele mai neinspirate locuri în care se poate depune grăsimea. Brațele groase, cu aspect flasc, nu arată deloc bine, mai ales vara (e bine să începi de pe acum dacă vrei rezultate), când vrem să purtăm topuri fără mâneci.

De fapt, în niciun alt anotimp nu e prea plăcut să stai mereu cu grijă că trebuie să cauți pulovere sau bolero-uri cu mâneci lungi pentru a-ți acoperi brațele, nu-i așa? Ei bine, partea bună e că mai avem ceva de așteptat până va reveni căldură și vom scapă de straturile duble (sau triple) de haine, așa că avem tot timpul din lume pentru a ne pregăți brațele pentru sezonul cald.  Deci, ce facem cu grăsimea de pe braţe?

Programul brațe tonifiate începe acum!

  • Exerciții pentru tricepsi. Pentru a-ți tonifia mușchii brațelor, încearcă niște flotări… altfel. Le poți face la ține acasă, folosindu-te de un scaun sau canapea, iar când frigul va dispărea, poți ieși să le exersezi în parc, pe o banca. Du-ți brațele la spate și fixează-le de scaun, apoi sprijină-te doar pe ele în timp ce îți antrenezi corpul.
  • Flotările clasice îți lucrează mușchii deltoizi și tricepsii, solicitându-te chiar foarte mult. Dar, pe cât de tare te solicită, pe atât de mult te ajută să scapi de grăsimea de pe brațe. În plus, există flotări pe diferite trepte de dificultate. Unele sunt mai ușor de executat, însă altele chiar îți lucrează tot corpul. Importantă este execuția.
  • Exerciții cu gantere. Aici oferta este extrem de bogată, pentru că există numeroase tehnici pe care le poți încerca. Poți stă întinsă pe spate, ridicând simultan sau pe rând gantere, poți stă în picioare, executând ridicări de greutăți laterale: posibilitățile sunt infinite! Iată câteva mișcări de inspirație.

  • Exerciții în poziție de planșă (plank). Avantajul acestui antrenament este acela că îți lucrează toți mușchii corpului, deoarece te obligă să îți menții poziția dreapta a corpului, bazându-te doar pe sprijinul antrebratelor și al degetelor de la picioare. Important e să ai picioarele întinse și spatele drept, simplă rămânere în poziție pentru câteva secunde este un exercițiu extrem de solicitant (deși, la prima vedere, nu pare).

See Also

Foto: Pixabay

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top