Now Reading
8 seriale de comedie la care să te uiți pe Netflix chiar acum

8 seriale de comedie la care să te uiți pe Netflix chiar acum

Nu știu alții cum sunt în această perioadă, dar mie, uneori, mi se pare că trăiesc de-o viață în mijlocul pandemiei. Mi se pare că timpul trece mai greu când singurele deplasări pe care le mai fac sunt între dormitor, camera de zi, baie și bucătărie. Și nici priveliștea pe care o am când ies pe balcon la o gură de aer nu mă consolează în vreun: doi copăcei (acum scuturați de vânt), un bloc în construcție, acoperit de schele, și o parcare imensă, ocupată la capacitate maximă. 

E destul de provocatoare perioada asta, nu zic nu, dar încerc să mă concentrez și asupra părților bune care există. S-a mai domolit puțin ritmul haotic în care ne trăiam viețile, așa că un astfel de moment de respiro chiar pare binevenit (doar să nu dureze mult!). În plus, acum chiar avem timp pentru toate filmele și serialele păstrate pe lista de must-see. Și cum porțiile de râs sunt mai mult decât necesare în aceste vremuri ciudate, am adunat mai jos câteva titluri de pe Netflix, de seriale de comedie, care te vor binedispune pe timp de izolare acasă. Când începi bingeing-ul?

How I Met Your Mother

Dacă ai chef de o aventură de lungă durată, cu momente pline de umor și emoții de tot felul, cele nouă sezoane din How I Met Your Mother sunt una dintre cele mai bune opțiuni pe care le poți găsi pe Netflix. Prin intermediul flashback-urilor, serialul este construit ca o poveste spusă de Ted Mosby (Josh Radnor) copiilor săi. O poveste care începe în tinerețea acestuia și care duce în punctul în care Ted o cunoaște pe mama fiului și a fiicei lui.

Crazy Ex-Girlfriend

Cât de departe ești dispus să mergi în numele iubirii? Dacă ne uităm la Rebecca Bunch (Rachel Bloom), răspunsul ar fi… foarte departe. La prima vedere, aceasta le are pe toate: un job la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze la o casă de avocatură de top din New York, inteligență, umor, bani, oportunități pe toate planurile. Chiar și așa, nu e deloc fericită, pentru că depresia și anxietatea o macină în fiecare moment. Iar lucrurile par să se complice și mai mult, pentru că, într-o zi, se întâlnește accidental cu Josh Chan (Vincent Rodriguez), iubitul ei din adolescență, care îi povestește că s-a hotărât să se mute din nou în orașul natal, West Covina. La scurt timp, fără să se gândească prea mult, Rebecca decide să lase New York-ul în urmă și… să plece după el.

I Am Not Okay With This

La prima vedere e doar un alt teen show. Dar I Am Not Okay With This este mai mult de-atât, unul dintre hiturile momentului pe Netflix. Sydney (Sophia Lillis) are 17 ani, mult umor, o tonă de probleme adolescentine, un temperament vulcanic și, pe alocuri, violent. Bonus? Un set de puteri extraordinare, pe care încă nu știe cum să le controleze. 

Unbreakable Kimmy Schmidt

Răpită de o sectă apocaliptică în adolescență, Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) este salvată acum din buncărul în care a stat în ultimii 15 ani de viață și devine o senzație a știrilor și a emisiunilor TV. Hotărâtă să o ia de la capăt, ca orice altă persoană obișnuită, aceasta rămâne în New York și încearcă să se adapteze unei lumi pe care de-abia o descoperă. 

Jane the Virgin

Presărat cu răsturnări de situație și momente teribil de amuzante, serialul o are în prim-plan pe Jane Villanueva (Gina Rodriguez), o tânără catolică extrem de serioasă, devotată credinței sale și dorinței de a rămâne virgină până la căsătorie. Planul ei, însă, nu funcționează până la capăt, pentru că, într-o zi, în urma unui consult ginecologic, ajunge să fie inseminată artificial… din greșeală! 

The Good Place

Eleanor (Kristen Bell) nu a fost niciodată o persoană prea bună sau principială. Cu toate acestea, după moarte, ea ajunge în The Good Place, un loc în care numai cei drepți și onești sunt primiți. Convinsă că a fost repartizată aici în urma unei erori, Eleanor face tot posibilul să își țină trecutul ascuns, dar și să își schimbe comportamentul, astfel încât să devină o persoană mai bună. 

The Kominsky Method

See Also

Nominalizat la Globurile de Aur și Premiile Emmy, The Kominsky Method este unul dintre serialele must-see pe Netflix. Michael Douglas este Sandy Kominsky, un fost actor care a devenit acum profesor, în timp ce Alan Arkin joacă rolul lui Norman Newlander, cel mai bun prieten al acestuia, dar și partner in crime la toate aventurile „bătrânești” prin care trec împreună.

Grace & Frankie

Grace (Jane Fonda) și Frankie (Lily Tomlin) sunt dovada perfectă că vârsta nu e niciodată un obstacol pentru a te distra, pentru a-ți deschide o afacere nouă sau… pentru a te îndrăgosti din nou. După ce află că soții lor sunt gay și că vor să divorțeze de ele pentru a fi împreună, cele două se mută singure într-o casă de la malul mării, încercând să se adapteze schimbărilor din viețile lor. 

Friends

Și dacă tot stăm acasă, în izolare, nu-i așa că un maraton de Friends ar fi binevenit? Rachel, Ross, Phoebe, Monica, Joey și Chandler sunt gata oricând să te binedispună! Am remarcat un come back serios al acestui serial care are deja mulți ani de existență. 

Și desigur, lista de seriale de comedie poate fi completată. 🙂 De voi!

***

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top