Now Reading
Ce gătesc copiilor în izolare: coaste cu cartofi noi și salată

Ce gătesc copiilor în izolare: coaste cu cartofi noi și salată

De data asta am trișat un pic pentru că partea cea mai complicată a făcut-o deja pentru mine cineva care se pricepe bine. La coaste mă refer, care mi-au venit livrate la ușă și, practic, făcute cât se le mai bag eu vreo 15-20 de minute la cuptor ca să fie calde și usor rumenite la suprafață (mie așa îmi plac dar nu m-a întrebat nimeni). Sunt cele din pachetul MEATIC BBQ BOX KING SIZE.

Când le-a văzut Eric, și-a adjudecat jumătate din cantitate și aproape a terminat-o. L-au încurcat la socoteală cantității pe care o duce probabil cartofii noi pe care i-am fiert în apă cu sare vreo 10 minute și apoi i-am băgat la cuptor lângă coaste, stropiți cu ulei de măsline din belșug, sare și piper. Când i-am extras, erau ușor crocanți pe la colțuri. 🙂

Am pus pe masă o salată verde, amestecată cu ceapă verde și rondele fine de tot de ridichi. Totul asezonat cu zeamă de lămâie proaspătă, sare de Maldon (că m-am șmecherit) și, desigur, ulei de măsline.

Și așa s-a desfășurat un nou succes culinar de izolare. Vă zic, a fost bătatie. Doar oasele din coaste au mai rămas. 🙂 Iar părinților le-a rămas sticla de vin roșu. Din Spania și bun tare de tot. Recomandăm. 

See Also

Sper să vă inspire! Și să aveți poftă. 

***

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2020 Doer. Toate drepturile rezervate. Made by 360advertising.

Scroll To Top